De ce îi recomandă Bahmuțeanu lui Tăriceanu să stea liniștit

bahmuteanu
bahmuteanu

Adriana Bahmuțeanu îi transmite lui Călin Popescu Tăriceanu să stea liniștit și să nu-și facă griji că va ”ateriza” în PNL, deoarece nu o interesează politica, aluzie la comentariile recente ale liberalului în legătură cu înscrierea lui Honorius Prigoană în partidul fostului premier.

"Nu înţeleg de ce a felicitat dumnealui femeile că nu "am aterizat" şi eu în partid, pentru că nu mă interesează să intru în partidul domnului Tăriceanu. Nu am de gând să intru în polemică cu dumnealui pentru că nu mă cunoaşte atât de bine, însă dacă m-ar cunoaşte ar fi onorat să fac parte din partidul domniei sale. Pentru mine acum sunt importanţi copiii şi cariera în televiziune. Consider că domnul Tăriceanu a vrut să facă doar o glumă care nu i-a ieşit. Nu cred că are ceva personal cu mine. Probabil că s-a gândit la scandalurile în care a fost implicată familia noastră în ultima vreme. Vreau să îi transmit domnului Tăriceanu să stea liniştit, să nu îşi facă griji pentru că nu mă interesează politica. În familia noastră sunt suficienţi politicieni: Silviu, Honorius şi naşul nostru, Eduard Martin. Oricum, dacă m-ar bate gândul să intru în politică consider că aş avea multe lucruri bune de făcut. Aş face mult bine societăţii, aş avea multe de schimbat în bine", a declarat pentru libertatea.ro Adriana Bahmuțeanu.

Nemulțumit de primirea lui Honorius Prigoană în rândurile liberalilor, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a afirmat sâmbătă la ediţia a doua a şcolii de vară a Organizaţiei Femeilor Liberale de la Eforie Nord: ”Mă bucur foarte, foarte mult că, vedeţi, la noi în partid se întâmplă şi lucruri uşor surprinzătoare. Zilele trecute ne-am trezit cu beizadeaua Prigoană în partid şi vreau să vă felicit pentru că în partid nu a aterizat şi doamna Bahmuţeanu. Probabil asta este o dovadă, o probă, că femeile liberale au mai multă capacitate de analiză şi selecţie”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel