Femeile nu fac sex când sunt reduceri

sold
sold

În sfârşit, s-a dezlegat o enigmă ce persista de ceva vreme: de ce femeile nu fac sex când sunt reduceri. Conform unui sondaj,  trei sferturi dintre femei au declarat că mai degrabă merg la cumpărături la reduceri decât să facă sex. Femeile sunt mai atrase de blugii la reducere, decât de o partidă de sex

Reprezentantele sexului frumos sunt înnebunite după cumpărături şi, de obicei, aruncă foate mulțţ bani pe haine. Această activitate le relaxeaază, le face să se simtă bine şi o preferă în detrimentul unei partide de amor. În urma unui sondaj online la care au participat 2.000 de femei cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, 75% dintre acestea au spus că se inspiră de la vedete atunci când îşi aleg garderoba, scrie libertatea.

Mai mult, dacă văd un anumit articol de îmbrăcăminte purtat de o celebritate, sunt hotărâte să plătească mai mult pe el, decât dacă l-ar fi găsit în magazin şi nu ar fi ştiut că e cumpărat de vreo vedetă. Când vine vorba despre bani, reprezentantele sexului frumos cheltuiesc cel mai mult pe genţi, dar nu prea sunt atât de darnice când vine vorba despre blugi. Totuşi, trei pătrimi dintre repondente au spus că sunt mai atrase de o pereche de blugi aflată la reducere, decât de o partidă de sex.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel