Dani Oțil, dezvăluire despre Loredana Groza: Știi că o are în living?

foto captura video Antena 1
foto captura video Antena 1

Dani Oțil a dezvăluit ce are Loredana Groza în living. 

Dani Oțil a făcut mai multe dezvăluiri în emisiunea lui Bobonete, ”DA BRAVO!”. Una dintre dezvăluiri a făcut-o despre Loredana Groza, după ce Bobonete l-a întrebat despre o afirmație a lui Răzvan Simion, conform căruia au distrus o bară de streaptease. 

După ce Bobonete i-a spus că Răzvan Simion a afirmat, în interviu, că își aduce aminte când au stricat bara de streptease într-un club: ”Eu nu mai țin minte, mi-a zis că am găsit eu un club de streaptease și că am stricat bara”, Dani Oțil l-a întrebat: ”Dar tu ai fost cu noi atunci oare?”.  ”Eu am găsit clubul, la domn acasă, era în bucătărie la cineva, nu era chiar club...” a răspuns Bobonete.

Dezvăluire despre Loredana Groza, făcută de Dani Oțil

”Știi că Loredana Groza are bară de streaptease în living?” l-a întrebat Dani Oțil, continuând astfel dialogul. 

”Bară de streaptease?” l-a întrebat contrariat Bobonete. 

”În living!” i-a răspuns Dani Oțil. 

De unde știe Dani Oțil de bara Loredanei Groza? 

”Nu cred” a continuat Bobonete. ”Ba daa!” a insistat Oțil. ”Eu am fost de mai multe ori la ea acasă și n-am văzut-o” a punctat Bobonete. ”Nu! Este acolo, tu ai fost când era în altă eră” a spus Dani. ”Nu, mă, nu. Acum, mai nou” a continuat Bobonete, iar Dani a răspuns ”da!”. ”Sunt curios, că o să o am și pe ea invitată și o să o întreb” a spus Bobonete. 

Întrebat de unde știe el de bara de streaptease din livingul Loredanei Groza, Dani Oțil a evitat să răspundă: ”Altă întrebare”. 

Loredana Groza a ajuns în mijlocul multor controverse, în ultima perioadă. Dincolo de pozele considerate deocheate de unii fani, care o critică constant, Loredana Groza s-a lansat și-n manele, spunându-și ”Lori din Onești”. Și noua ei melodie a fost profund criticată, dar și apreciată, astfel că Loredana s-a remarcat printr-o apariție controversată nu doar pe rețelele sociale, dar și pe scena muzicală. 

Vezi și: 

Iulia Vântur o face praf pe Loredana Groza. Una cu Salam, alta cu Salman, lovitură de grație: 97 de milioane deja

EXCLUSIV  De unde vine reacția anti-manele. Ciutacu, ironie la adresa lui Mîndruță: Bolnav de sine! Bă, l-ai înnebunit pe Tzancă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel