Cutremurător: Corpul lui Iovan a fost târât prin pădure. Ciutacu: "E revoltător! L-au târât ca pe un bivol"

avion
avion

Oamenii din Apuseni care au ajuns primii la locul accidentului aviatic de luni au oferit detalii cutremurătoare cu privire la acțiunea de salvare. Trupul neînsuflețit al pilotului Adrian Iovan a fost scos dintre resturile avionului de către săteni, care l-au legat cu centuri pentru lemne și l-au târât prin pădure, pentru a-l aduce într-o zonă accesibilă vehiculelor.

Mărturia a fost făcută în emisiunea "Ediția de seară", de la România Tv, chiar de către unul dintre cei care au ajuns printre primii în noaptea de luni la avionul BN 2.

Bărbatul din Horea, Alba, a spus că polițiștii criminaliști au venit la fața locului, au făcut poze, după care cadavrul pilotului a rămas între fiarele aeronavei și a fost scos de câțiva localnici din cabină. Ulterior, corpul lui Adrian Iovan a fost legat cu centuri pentru lemne și târât prin pădure, până într-o zonă accesibilă unui tractor.

"Era un om masiv, greu, și nu l-am putut duce pe brațe. A trebuit să-l legăm și să-l târâm", a povestit localnicul din Apuseni.

"Ne-au lăsat acolo, câțiva consăteni, 6-7. Nu a fost cum au arătat la televizor, că l-au adus cu calul. Noi am tras, pur și simplu, după noi. Noi am scos cadavrul până în câmp, apoi l-am dus cu un tractor, până l-am pus într-o remorcă, și de acolo l-am coborât până la magazin. De acolo l-a preluat SMURD-ul. Noi ne-am chinuit cu el. Nu l-au scos caii. Noi l-am scos după noi", a continuat acesta.

Moderatorul Victor Ciutacu s-a declarat revoltat la auzul acestor detalii: "E revoltător! L-au târât ca pe un bizon".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel