Cum s-a răzbunat un preot care nu a vrut să dea bacșiș

applebees
applebees

Un pastor, care și-a câștigat faima de zgârcit pe Internet, după ce l-a invocat pe Dumnezeu pentru a scăpa de plata bacşişului la un restaurant, a cerut şi a obţinut concedierea chelneriţei.

Pastorul, o femeie din Statele Unite, a reuşit să înfurie un chelner după ce, la finalul unei mese, în loc să lase bacșiș, a lăsat un mesaj scris pe nota de plată, scrie Huffington Post, potrivit realitatea.net.

Nemulțumit că în nota sa de plată - de 34, 93 de dolari - îi era sugerat un bacşiş de 18%, pastorul a explicat de ce plătește doar consumația: "Îi dau lui Dumnezeu 10%, tu de ce să primeşti 18%?".

Ulterior, un utilizator al internetului a postat pe Reddit nota de plată, alături de comentariul: "E greşeala mea, domnule, sunt sigur că Iisus îmi va plăti chiria şi cumpărăturile".

Evident, zgârcenia pastorului -plătit cu un salariu considerabil mai mare decât câştigul unui chelner- a ajuns cunoscută rapid, devenind virală, motiv pentru pastorul a cerut concedierea făptaşului.

Restaurantul la care s-a întâmplat totul, Applebee's, s-a conformat, deși pastorul a admis totuşi că a greşit şi că nu trebuia să lase un astfel de mesaj pe nota de plată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel