Cu turma de oi pe Autostrada Soarelui

Șoferii care circulă pe Autostrada Soarelui ar trebui să fie foarte vigilenți, mai ales la depășiri. Mai mulți conducători auto aflați pe A2 au fost șocați, deoarece nu și-ar fi închipuit că vor fi nevoiți să depășească o turmă de oi, dirijate de doi ciobani, pe autostrada care face legătura între București și Constanța.

Un telespectator Realitatea TV a surprins o turmă de oi care se deplasa pe Autostrada Soarelui, în zona podului de la Cernavodă. Câteva sute de oi au defilat nestingherite pe A2.  Cei doi ciobani în grija cărora se aflau mioarele, încercau să dirijeze turma numai pe partea dreaptă a autostrăzii, fără a se sinchisi de comentariile celor aflați la  volanul autoturismelor, șocați de prezența animalelor pe Autostrada Soarelui.

În cazul în care astfel de incidente s-ar mai produce, șoferii care tranzitează Autostrada Soarelui  vor fi nevoiți să adapteze viteza de deplasare potrivită unui drum județean, pentru a nu se expune riscului de a se alege cu mașina avariată sau mai rău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel