Cristina Zaharia, psiholog, INTERVIU aniversar. Cea mai emoționantă amintire

Este o zi specială pentru Cristina Zaharia! Psihologul clinician își sărbătorește pe 8 decembrie ziua de naștere.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Oana Stancu, dezvăluiri neștiute despre familia sa. Ce se întâmplă de câteva luni

Pe Cristina Zaharia o întâlniți la cabinetul său și o vedeți și la Antena Stars, unde este invitată la diferite emisiuni pentru a dezbate subiecte de interes pentru telespectatori.

La ceas aniversar, psihologul clinician a acordat un interviu pentru DC News în care a vorbit despre dorințele sale.

"După o anumită vârstă, te gândești numai la sănătate. Restul contează mai puțin. Vine de la sine. Cel mai important este să fii sănătos. De asemenea, îmi doresc cât mai multe reușite profesionale. Mi-ar plăcea ca lumea să fie mai înțeleaptă și mai bună. Dacă se poate, mi-ar plăcea să văd un pic mai multă toleranță pentru cei mai puțini privilegiați", a spus Cristina Zaharia pentru DC News.

Întrebată de unde își găsește resursele pentru a zâmbi mereu, Cristina Zaharia ne-a spus: "Nu trebuie neapărat să ai resurse pentru a zâmbi. Trebuie doar să îți dorești foarte mult să fie bine. Pozitivitatea apare atunci când o provoci. Nu trebuie să ai motive personale sau profesionale pentru a fi fericit. Este suficient să zâmbești pentru a primi un feedback corespunzător. Nu știu dacă ai observat, dar atunci când intri într-o încăpere unde sunt mai multe persoane, dacă intri ușor posomorât, reacția celor din jur va fi raportată la starea pe care tu o ai. Dacă intri zâmbitor, oamenii vor răspunde tot cu un zâmbet. Este o lege universal valabilă".

Cristina Zaharia este un 'doctor' de suflete. De fiecare dată, are un sfat pentru oamenii aflați la necaz. Întrebată ce îi dorește psihologul Cristina Zaharia omului Cristina Zaharia, ea ne-a zis: "Îi doresc să fie mai bună și mai atentă la nevoile oamenilor din jurul ei. Dacă se poate, îi doresc un pic mai multă toleranță pentru cei care au un dozaj mai ridicat de frustrări. În rest, cred că sunt undeva în parametri de normalitate. Sfaturi mai adânci de atât, nu aș avea pentru mine însămi".

Cel mai emoționant moment trăit până acum

În această zi de sărbătoare, psihologul clinician își amintește cu drag de tatăl ei.

Rugată să evoce o amintire emoționantă, Cristina Zaharia a declarat pentru DC News: "Tatăl meu. Tatăl meu a fost copilul meu de suflet. Provin dintr-o familie cu un indice material ușor mai scăzut. Noi am fost foarte săraci. Pe tatăl meu - Dumnezeu să-l ierte! - îl chema Nicolae. Îmi amintesc că îl rugam să-și facă ghetuțele, în fiecare an, de Moș Nicolae, și îi puneam cadouri acolo. Sunt momentele pe care mi le amintesc cel mai des în preajma sărbătorilor. Îi plăcea foarte mult să cotrobăie în ghetuțe să-și găsească anumite cadouri".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel