Cristian Țopescu, decorat de Klaus Iohannis

Cristian Topescu - Klaus Iohannis
Cristian Topescu - Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis i-a conferit lui Cristian Țopescu Ordinul Naţional ”Steaua României” în grad de Cavaler. 

”Tinerii români pot găsi modele de inspiraţie în performanţele dumneavoastră, adevărate lecţii de viaţă şi exemple ale tăriei de caracter. Timp de 40 de ani, aţi adus în casele noastre momentele în care sportivii români au obţinut victorii incredibile, devenind astfel unul dintre cei mai dinamici şi eficienţi vectori de promovare a României în lume. Vocea dumneavoastră, decenţa, eleganţa şi profesionalismul comentariilor au reprezentat momente de regăsire în valoare, în devotament şi dragoste pentru sport şi pentru România, în cele din urmă”, a spus Iohannis, la ceremonia de decorare a lui Ţopescu, de la Palatul Cotroceni.

[citeste si]

”Lunga dumneavoastră carieră de reporter şi comentator sportiv a consemnat peste 5.000 de transmisiuni în direct de la Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale şi Europene, publicarea a peste 200 de articole cu subiect sportiv în presa scrisă, precum şi a volumelor 'Steaua, performanţă şi prestigiu' (1988) şi 'Fair play' (2003)”, a precizat președintele. 

Cristian Ţopescu i-a mulţumit preşedintelui pentru decoraţie: ”În pragul împlinirii unei vârste, sper, respectabile, în faţa preşedintelui ţării mele, pot să spun doar un singur cuvânt: Mulţumesc”.

Pe 9 martie, Klaus Iohannis a semnat decretul prin care i-a conferit lui Cristian Ţopescu Ordinul Naţional "Steaua României" în grad de Cavaler, în semn de "înaltă apreciere pentru întreaga sa activitate, pentru dăruirea şi devotamentul cu care a susţinut şi promovat valorile sportului naţional, pentru intuiţia, căldura şi erudiţia cu care a comentat performanţele sportului românesc"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel