Cristi Danileț, decizie drastică pentru 1251 de indivizi care îl urmăresc în mediul virtual

Cristi Danileț, membru ales în Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), mărturisește, într-o postare pe Facebook, decizia radicală pe care a luat-o în privința unora dintre cei care îi urmăresc postările în mediul virtual, deranjat fiind de modul în care aceștia au reacționat. 

"Sunt de acord cu opinia domnului Psiholog Mihai Copaceanu cu privire la ceea ce a ajuns FB pentru unii. Cred că socializarea e confundată de ei cu exhibarea prostiei şi vulgarităţii, a frustrărilor şi a urii. Pentru ei emanarea de cuvinte şi atitudini negative face parte din ingredientele zilnice care de fapt le arată micimea, nicidecum forţa.
Eu am ales să nu ingurgitez asta: blochez astfel de indivizi fără niciun fel de rezervă. Şi aici nu mai e vorba de respectarea legii, pe care respectivii nu dau doi bani. Ci e vorba de mediul curat şi principial în care eu am ales să comunic cu prietenii şi cei care mă urmăresc in mediul virtual.
Nr celor blocaţi este de 1251. Voi cum staţi?", a scris, în urmă cu o zi, pe pagina sa de socializare, judecătorul CSM, Cristi Danileț.

Cristi Danileț îl copiază pe polițistul brașovean cu umor: O să scriu public...

Postarea la care face referire magistratul CSM atrăgea atenția că mulți indivizi utilizează rețeua de socializare Facebook doar pentru a-și etala "prostia, ura, agresivitățile, înjurăturile, tupeul și angoasele".     

"pe facebook indivizii l-au transformat într-un sait porno, vulgar, unde isi etalează prostia,ura, agresivitatile, înjurăturile, tupeul si angoasele. Nu exista o cenzura, o decență sau o limita. Nu exista o socializare. Exhibiționism extrem. Unii scot tot ce au mai rau in ei. O multime de obsedati sexuali cu comportament deviant si dubios si discutii paranoice. In cativa ani tratatele de psihopatologie vor include o noua categorie. Cel mai simplu gest eficient este block...Nu merita nicio secunda să te hrănești citind murdarii", este postarea psihologului Mihai Copaceanu.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel