Cristache: Vă deranjează sinceritatea? Dăncilă: Nu sinceritatea, disprețul!

Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES
Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES

Viorica Dăncilă a spus ce o deranjează la Klaus Iohannis.

"În momentul în care nu respecți deciziile Curții Constituționale cum se numește? În Constituție se vorbește despre Separarea Puterilor în Stat. Păi un președinte care spune: Vreau Guvernul meu. Un președinte care coordonează Guvernul, un președinte care spune: Vreau comisarul meu, un președinte care cere să fie demis premierul României și face toate demersurile în acest sent. El e cel care negociază cu partidele pentru a fi demis premierul României. Este un președinte care respectă Constituția? ", a declarat Viorica Dăncilă, în direct, la TVR1. 

"Un om care nu-și respectă jurmământul, nu respectă nimic. Merita suspendat fără, fără discuție. În urma celor declarate, în urma actelor anticonstituționale, antidemocratice, în urma discursului pe care l-a avut. Merita suspendat cu vârf și îndesat! Dar cu o lună și ceva înainte nu puteam să realizez acest lucru, nu puteam să fac acest lucru. Și am văzut încă ceva. Am văzut cu câtă aroganță a ieșit Klaus Iohannis și a spus: Păi trebuiau să ma suspende că mai câștigam câteva puncte electorale. Deci nu i-a păsat de faptul că a încălcat Constituția și toți i-au spus că nu are voie să facă acest lucru. A văzut partea bună din punct de vedere personal, din punct de vedere electoral. Aceasta este abordarea unui președinte? Acest lucru nu-l faci public. Nu ieși public să sfidezi pe toată lumea", a mai spus ea.

Cristache: Vă deranjează sinceritatea?

Dăncilă: Nu sinceritatea. Mă deranjează foarte mult disprețul pe care îl are față de români și față de Constituția României. Acest lucru chiar mă deranjează.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24