Cristache: Vă deranjează sinceritatea? Dăncilă: Nu sinceritatea, disprețul!

Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES
Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES

Viorica Dăncilă a spus ce o deranjează la Klaus Iohannis.

"În momentul în care nu respecți deciziile Curții Constituționale cum se numește? În Constituție se vorbește despre Separarea Puterilor în Stat. Păi un președinte care spune: Vreau Guvernul meu. Un președinte care coordonează Guvernul, un președinte care spune: Vreau comisarul meu, un președinte care cere să fie demis premierul României și face toate demersurile în acest sent. El e cel care negociază cu partidele pentru a fi demis premierul României. Este un președinte care respectă Constituția? ", a declarat Viorica Dăncilă, în direct, la TVR1. 

"Un om care nu-și respectă jurmământul, nu respectă nimic. Merita suspendat fără, fără discuție. În urma celor declarate, în urma actelor anticonstituționale, antidemocratice, în urma discursului pe care l-a avut. Merita suspendat cu vârf și îndesat! Dar cu o lună și ceva înainte nu puteam să realizez acest lucru, nu puteam să fac acest lucru. Și am văzut încă ceva. Am văzut cu câtă aroganță a ieșit Klaus Iohannis și a spus: Păi trebuiau să ma suspende că mai câștigam câteva puncte electorale. Deci nu i-a păsat de faptul că a încălcat Constituția și toți i-au spus că nu are voie să facă acest lucru. A văzut partea bună din punct de vedere personal, din punct de vedere electoral. Aceasta este abordarea unui președinte? Acest lucru nu-l faci public. Nu ieși public să sfidezi pe toată lumea", a mai spus ea.

Cristache: Vă deranjează sinceritatea?

Dăncilă: Nu sinceritatea. Mă deranjează foarte mult disprețul pe care îl are față de români și față de Constituția României. Acest lucru chiar mă deranjează.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel