Circul Metropolitan București, premieră de senzație în aer liber. Simfonie cu apă, foc și cai

Circul Metropolitan Bucureşti - sursa: Facebook
Circul Metropolitan Bucureşti - sursa: Facebook

 Vineri, 21 august 2020, începând cu ora 18.00, Circul Metropolitan Bucuresti vă așteaptă la o premieră de final de vară, cum nu s-a mai văzut. 

Magia Circului – Povești cu Cai, Apă și Foc este spectacolul-provocare ce marchează excelența reprezentațiilor jucate în aer liber, de artiștii Circului Metropolitan, pentru prima dată în România, în zona special amenajată în vecinătatea sălii de spectacole din Aleea Circului nr. 15.   Și pentru că anotimpul vacanței de vară 2020 nu pare să se apropie de final, să ne gândim care sunt elementele care marchează luna august: apa – cu albastrul ei răcoros și focul serilor toride, care încep ușor să miroasă a toamnă. 

Superbii cai, conduși magistral de Trupa de călăreți a Circului Metropolitan, completează perfect un spectacol nou plin de culoare, grație, forță, maiestrie și tensiune, pe care vi-l propunem. Fachiri, acrobați subacvatici, demostrații ecvestre, salturi prin cercuri de foc și multe alte momente care vor ține spectatorii mari și mici cu sufletul la gură sunt pregătite pentru a prinde viață în fiecare seară de weekend, începand din această săptămână.

Spectacole în fiecare vineri, sâmbătă și duminică

Circul Metropolitan București va prezenta în tot sezonul cald spectacole inedite, create special pentru a fi jucate în aer liber, care se vor desfășura în fiecare vineri, sâmbătă și duminică, pentru ca spectatorii din Capitală să se poată bucura în voie și în siguranță de actul artistic în deplinătatea lui. 

Toți cei care care vor trece pragul arenei exterioare special amenajate, în condiții speciale de protecție, în raport cu exigențele impuse de pandemie, vor putea admira excelența, eleganța, precizia și performanța și se vor încărca de energie și multă veselie. 

Artiștii Circului Metropolitan vă așteaptă! Programul și regulamentul disponibile accesând pagina de Facebook sau website-ul www.circulmetropolitan.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel