Cine apără onoarea medicilor lezați de Monica Macovei?

"Monica Macovei şi-a permis, azi, să pună la îndoială probitatea profesională a unor medici eminenţi şi a unui spital ca Floreasca. Dacă eram în Vest, nici n-ar fi îndrăznit să deschidă gura, fiindcă imediat echivalentul Colegiului Medicilor de la noi i-ar fi deschis acţiune în justiţie", scrie Roxana Iordache pe blog.

Luarea de poziție a Roxanei Iordache vine după ce Monica Macovei a afirmat că se îndoiște de diagnosticul pus de medicul Brădișteanu lui Adrian Năstase.  Faptul că diagnosticul îl pune doctorul Brădişteanu, care a fost senator PSD şi cercetat pentru corupţie, nu-mi dă o stare de linişte cu privire la faptul că diagnosticul este unul corect”,

 "Regimul Băsescu deţine, încă, puterea. USL deţine guvernarea şi războiul a devenit pe viaţă şi pe moarte pentru băsişti.

 Vârf de lance e procuroarea stalinistă Monica Macovei, o mincinoasă moralistă şi setoasă visceral de răzbunare faţă de tot ce-i provoacă disconfort, din pricina complexelor apartenenţei la o familie represivă. De la care a moştenit ura isterică împotriva a tot ceea ce este autentic. Şi mai ales, faţă de tot ce e valoare românească. Ca toată gaşca antinaţională care vrea să prolifereze din nou.

 Monica Macovei şi-a permis, azi, să pună la îndoială probitatea profesională a unor medici eminenţi şi a unui spital ca Floreasca. Dacă eram în Vest, nici n-ar fi îndrăznit să deschidă gura, fiindcă imediat echivalentul Colegiului Medicilor de la noi i-ar fi deschis acţiune în justiţie.

 La noi, oamenii sunt batjocoriţi discreţionar, după exemplul lui Băsescu, idolul idoliţei ambasadorului Gitenstein. A fost odată Funderburk. Adevărat ambasador al drepturilor omului, nu un complice la crime. Regimul Băsescu e mai obraznic-represiv decât regimul Ceauşescu. Seamănă cu zorii comunismului, din spuma cărora s-a ridicat o impostoare ca Monica Macovei, fiică de ofiţer-politruc, şef cu propaganda la MAI.

 Îşi permite o nulitate neruşinată, o procuroare privilegiată în regimul comunist, să-şi bată joc la scenă deschisă de un medic, prof.dr. Şerban Brădişteanu, care a salvat vieţi fără număr şi a cărui performanţă profesională impune respect pentru oricine are măcar o umbră de bun simţ. Implicit, Monica Macovei insultă onoarea profesională şi a celuilalt profesor dr., Ioan Lascăr, în general, a întregii echipe medicale şi a Spitalului Floreasca. Pe ce lume trăim? Şi până când?

 Onoarea medicilor trebuie apărată. Mesaje de tăria celui al preşedintelui Antonescu faţă de Băsescu sunt necesare şi din partea primului ministru, pentru încrederea oamenilor normali că România iese, curând, de la psihiatrie.

 Şi e momentul ca lepădăturile secăturile băsiste să înceapă să plătească pentru toată ura criminală cu care au jefuit România şi au supus poporului român unui regim de exterminare". (Sursa: Roxana Iordache)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel