Centrul Vechi-pericol public. O clădire de pe strada Blănari, prăbușită

De ceea ce se temeau majoritatea locuitorilor și proprietarii din Centrul Vechi s-a întâmplat, miercuri la prânz. O clădire de pe strada Blănari, nr 6, s-a făcut una cu pamântul. Nu se cunoaște dacă sunt victime, iar incidentul de astăzi ridică foarte multe semne de întrebare despre modul în care s-au reabilitat  clădirile și cum s-au implicat Primăria Capitalei și Primăria Sectorului 3, pe raza căreia se află Centrul Vechi.

Nu a fost cutremur, dar Centrul Vechi este pe cale să fie făcut una cu pământul la cel mai mic seism. Începutul a fost  dat, miercuri, când din senin una dintre clădirile istorice de pe strada Blănari s-a dărâmat. Din primele informații nu ar exista victime.

"În clădire se efectua o reabilitare. Muncitorii au simţit că tremură clădirea şi au evacuat zona şi imediat faţada şi clădirea s-a prăbuşit. Din fericire, exact în acelaşi timp în dreapta şi stânga clădiriii patrula un echipaj al poliţiei care fusese informat că există un pericol. Exista proprietari pentru această clădire", a declarat Răzvan Popa, reprezentantul Poliţiei locale. Incidentul de miercuri ridică semne de întrebare despre cum edilii Primăriei Capitalei și ai Sectorului 3 au înțeles să reabiliteze Centrul Vechi, unul dintre cele mai importante și vizitate obiective ale Capitalei. În goana după profit, se pare că toți factorii implicați în așa numita reabilitare nu au făcut decât să dea o "spoială" clădirilor și a le închiria cât mai repede. Miercuri la prânz, zona nu era prea circulată, dar care ar fi fost efectul unei zile de sărbătoare, când Centrul Vechi este un furnicar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel