Cele mai amuzante indicatoare rutiere. Râzi la volan

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Există mai multe indicatoare rutiere care îi fac pe şoferi să bufnească în râs la volan. Cu toate astea, nerespectarea acestora poate atrage amenzi serioase. 

1. “Atenție, cetățeni turmentați!” Sunt indicatoarele care arată fie un pieton imortalizat pe trecerea de pietoni, într-o poziție care arată că este pe cale de a-și pierde echilibrul, fie un personaj deplasându-se în patru labe. Ambii au o sticlă în mână. Aceste indicatoare sunt amplasate, de obicei, în zona barurilor și au apărut și la noi în țară.

2. În Italia, autoritățile au montat indicatoare care avertizează în privința prezenței în zonă a femeilor de moravuri ușoare, după ce mai multe accidente au fost provocate de șoferi cărora li s-a distras atenția de la drum. Poliția Rutieră din Peninsulă încearcă astfel să-i pună în gardă pe conducătorii auto.

3. În Statele Unite, numărul accidentelor provocate de vaci este în medie de 20 pe an. Se impune astfel prezența, în unele zone, a unui indicator rutier care să anunțe prezența animalelor. Indicatorul este amuzant pentru că redă o vacă și un autoturism care pare lovit de aceasta.

4. Există un indicator rutier care le cere șoferilor și pasagerilor să nu își facă nevoile în zone favorabile acestui tip de acțiune. Uneori, acesta este însoțit și de un panou care indică valoarea amenzii în cazul nerespectării indicatorului.

5. “Atenție, persoane în vârstă!” La o primă vedere, nu este amuzant. Dar amplasarea sa în zona cimitirelor îi duce pe șoferi cu gândul la faptul că locatarii de acolo sunt destul de activi. În realitate, polițiștii de la Rutieră încearcă să atragă atenția conducătorilor auto că zona respectivă este frecventată de bătrâni care se deplasează încet, scrie promotor.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel