Urmărește emisiunea live


Ce mesaj are Biserica, puțin timp înainte de "Apocalipsă"

bogdan_ivanov
bogdan_ivanov

Purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Clujului, preotul Bogdan Ivanov, susține că Apocalipsa, prezisă de calendarele mayașe, nu va avea loc pe 21 decembrie 2012, şi-i îndeamnă pe români să-şi trăiască viaţa "cu seninătate şi bucurie".

„Sfârşitul lumii va veni odată şi odată, dar nu va fi acum. În mod cert, Apocalipsa nu va veni pe 21 decembrie“, a declarat părintele Bogdan Ivanov pentru provincianews.ro.

Potrivit reprezentatului Mitropoliei Clujului, „Destinul mare al omenirii nu se opreşte la Apocalipsă", considerând că "Important nu e ce se întâmplă până la Apocalipsă, ci ce se întâmplă după ea".

Părintele Bogdan Ivanov atrage atenția că "Sfârşitul fiecăruia dintre noi e mult mai aproape decât al lumii“, motiv pentru care a ținut să transmită un mesaj pozitiv tuturor românilor: „Oamenii să trăiască cu seninătate şi bucurie, pentru că viaţa este cel mai de preţ lucru pe care ni l-a dat Dumnezeu. Un creştin care are credinţă în Dumnezeu nu trăieşte cu teamă în suflet“, a încheiat părintele Ivanov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel