Ce mesaj are Biserica, puțin timp înainte de "Apocalipsă"

bogdan_ivanov
bogdan_ivanov

Purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Clujului, preotul Bogdan Ivanov, susține că Apocalipsa, prezisă de calendarele mayașe, nu va avea loc pe 21 decembrie 2012, şi-i îndeamnă pe români să-şi trăiască viaţa "cu seninătate şi bucurie".

„Sfârşitul lumii va veni odată şi odată, dar nu va fi acum. În mod cert, Apocalipsa nu va veni pe 21 decembrie“, a declarat părintele Bogdan Ivanov pentru provincianews.ro.

Potrivit reprezentatului Mitropoliei Clujului, „Destinul mare al omenirii nu se opreşte la Apocalipsă", considerând că "Important nu e ce se întâmplă până la Apocalipsă, ci ce se întâmplă după ea".

Părintele Bogdan Ivanov atrage atenția că "Sfârşitul fiecăruia dintre noi e mult mai aproape decât al lumii“, motiv pentru care a ținut să transmită un mesaj pozitiv tuturor românilor: „Oamenii să trăiască cu seninătate şi bucurie, pentru că viaţa este cel mai de preţ lucru pe care ni l-a dat Dumnezeu. Un creştin care are credinţă în Dumnezeu nu trăieşte cu teamă în suflet“, a încheiat părintele Ivanov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel