Cazul Elodia: Vezi ce greșeală a făcut Cristian Cioacă

Elodia Ghinescu
Elodia Ghinescu
După cinci ani de la dispariția avocatei Elodia Ghinescu, anchetatorii vorbesc în premieră despre modul cum aceasta a fost ucisă în propriul apartament de Cristian Cioacă.

Comisarul şef Vasile Viorel, ofițerul care lucrează la cazul Elodia Ghinescu a explicat de ce a ajuns singurul suspect, Cristian Cioacă.

 "Tot dormitorul are trei straturi de vopsea. În locul în care s-au descoperit urme sunt cinci straturi de vopsea, ceea ce înseamnă că după producerea decesului şi stropirea peretului s-a mai aplicat un strat de glet şi un strat de vopsea. Sub parchet s-a găsit o cantitate, o urmă care ne-a dus la concluzia că a fost o cantitate apreciabilă de sânge, datorită mărimii pe care s-a întins. Aceste două lucruri ne-au determinat să credem că locul producerii crimei este în dormitor între pat şi perete", a dezvăluit comisarul şef Vasile Viorel pentru stirileprotv.ro. Aceleaşi urmele de sânge au fost indiciile care i-au convins pe acuzatori că poliţistul ar fi secţionat în baie trupul neînsufleţit al avocatei pe care l-a ascuns apoi. Investigatorii bănuiesc că arma crimei ar fi fost pistolul fostului poliţist. "Este cert că a fost un obiect care a produs tegumentului o leziune astfel încât corpul uman a putut să sângereze. Acum care obiect a fost nu putem aprecia cu certitudine. Poate fi cuţit, poate fi tocul pistolului, pistolul folosit ca obiect vulnerant, nu ca armă de foc", a mai spus şeful anchetatorilor.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel