Caz șocant într-o stațiune celebră din Grecia. O turistă a fost violată de un grup bărbați

Caz șocant într-o stațiune celebră din Grecia. O turistă a fost violată de un grup bărbați / Foto: Pixabay, de herbert2512
Caz șocant într-o stațiune celebră din Grecia. O turistă a fost violată de un grup bărbați / Foto: Pixabay, de herbert2512

O turistă a fost violată de un grup de bărbați într-o stațiune celebră din Grecia.

O femeie britanică ar fi fost violată de un grup de bărbați într-un hotel de pe insula grecească Rodos, scrie The Independent. Tânăra de 31 de ani s-a întâlnit duminică cu un grup de bărbați belgieni, în timp ce se afla într-un club cu prietenii, în Faliraki, duminică.

Grupul de bărbați, despre care se crede că ar avea vârste cuprinse între 30 și 35 de ani, a invitat-o ​​pe presupusa victimă și prietenii ei la hotelul lor.

Femeia a declarat autorităților că a fost de acord să întrețină relații sexuale cu unul dintre bărbați, dar ulterior a fost atacată și violată de patru bărbați. Ea a părăsit apoi localul și s-a întors la propriul hotel cu un taxi înainte de a raporta incidentul la poliție în jurul orei 7 dimineața.

Konstantina Damoglidou, un purtător de cuvânt al poliției din Rodos, a declarat pentru The Times: "Continuăm să investigăm acuzațiile, deoarece autoritățile nu au stabilit încă dacă afirmațiile ei sunt adevărate și, prin urmare, trecem la arestarea sau arestarea preventivă a bărbaților implicați în plângerea ei".

Ce spun bărbații

Un raport medical detaliat este de așteptat să fie trimis autorităților până la sfârșitul săptămânii. Stelios Alexandris, un avocat care îi reprezintă pe cei patru bărbați, a declarat că aceștia intenționează să o dea în judecată pe femeie pentru acuzații false și că aceasta ar fi fost de acord să întrețină relații sexuale cu toți patru. Un purtător de cuvânt al Ministerului de Externe a declarat: "Susținem o femeie britanică în urma unui incident din Rhodos și suntem în contact cu autoritățile locale".

Am ajuns la spital în Grecia și nu mică mi-a fost surpriza. Când ți se face fișa la Urgențe și cât ai de așteptat

Reviewurile pentru vacanțele din Grecia au fost nenumărate, mai ales după o vară în care călătoriile au fost, din nou, permise. Poze cu lagune, o întindere mare și albastră, mâncare savuroasă, cu fructe de mare, tzatziki, și legume, au umplut conturile de pe social media și grupurile dedicate diferitelor destinații, mai ales din Mediterană. De aceea, cred că un review cinstit pe care l-aș face serviciilor din Lefkada ar începe cu istorisirea banală, dar relevantă a unei alergii și a camerei de gardă a unui spital din Grecia. 

Sunt alergică la fructele de mare. Nu toate, însă predominant la crustaceele de apă sărată, după cum m-a învățat experiența. În ziua cu pricina, după niște valuri demne de plajele ce mărginesc oceanul, care s-au revărsat la Kathisma, am oprit pe drumul de întoarcere spre cazare să mâncăm într-un sătuc unde cei de la tavernă ne-au tratat cu ce e mai bun, inclusiv povești pescărești. Nu am mâncat, însă am gustat din calamarul ars pe grill al altcuiva, pe lângă un souvlaki de pui și legume locale date pe grătar. La cazare am devorat o prăjitură cu portocale, după o rețetă locală (cunoscătorii știu ce zic). Totul a fost frumos până aici, însă o alergie, a fost, de fapt, desertul. 

Ceea ce a părut în primele minute o arsură solară la nivelul buzei superioare, s-a transformat într-un mic edem al buzei și gingiei care mă recomandau mai degrabă pentru reclama unor cabinete de estetică fără scrupule decât pentru o plimbare prin centrul vechi. Așteptarea nu a îmbunătățit situația, pentru că vedeam cu ochiul liber cum iritația nu este departe de restul gurii și de căile aeriene. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel