EXCLUSIV  "Casa conspirativă" a #Rezist, imaginile momentului după acuzații explozive

Reporterii DC News au ajuns pe strada Educației, acolo unde s-ar fi aflat "casa conspirativă" unde s-ar discutat planurile împotriva Guvernului și ar fi consumat droguri cei de la #Rezist, conform declarațiilor unui fost membru al grupului. 

Luju.ro a publicat miercuri mărturisirile unui fost membru #Rezist despre grupul din care au făcut parte. Una dintre dezvăluiri a fost despre o casă din București pe care cei din fostul său grup ar fi numit-o "Casa Justiției". 

"O alta casa pusa la dispozitie pentru intalniri si consum de marijuana, la care am participat, in Bucuresti pe strada Educatiei, numarul 32, unde se afla casa conspirativa, numita de ei Casa Justitiei... Am fost prezent intr-o dupa amiaza, alaturi de mine fiind Florin Badita, Angi Serban si alti membri... La un moment dat Florin Badita a scos din geanta o punga cu marijuana si a inceput sa-si ruleze tigari, aceasta intalnire durand pana la ora 22.00", susține fostul membru #Rezist citat de Luju.ro.

Cameră de supraveghere la poartă

În încercarea de a afla adevărul despre "casa conspirativă", reporterii DC News au fost astăzi pe strada Educației, unde, printre vile fastuoase au mai rezistat și câteva case vechi cu fațade nevăruite de ani de zile. Aproape de capătul străduței care se înfundă într-un bloc cu multe etaje, se află "Casa Justiției", singura casă veche la streașina căreia este montată o cameră de supraveghere îndreptată spre poarta dotată cu o sonerie la care nu a răspuns nimeni. 

Cât despre ceea ce s-a întâmplat acolo, rămâne încă o enigmă. Câțiva vecini pensionați, pe care i-am găsit acasă la ora prânzului, au dat din umeri atunci când au fost întrebați dacă știu cine locuiește la numărul 32. "Am văzut aseară la televizor, dar habar nu am cine e acolo. Nu prea vorbim aici pe stradă între noi", ne-a spus o vecină de vizavi de casa despre care se spune că ar fi fost un cuib de consumatori de droguri.

Un răspuns asemănător a venit și de la o altă vecină care ne-a urmărit mult timp cu privirea în speranța că va afla de la noi mai multe despre vecinii pe care nu i-a văzut niciodată. O singură persoană, însă, a susținut că acolo a stat cineva. "Aici a stat cineva, da. Eu știu că stau pe strada asta. Noi nu știm prea multe despre ce e aici", a mai spus bătrânul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel