Camera cu termoviziune i-a dat de gol pe doi hoți de motorină

Foto cu caracter ilustrativ.
Foto cu caracter ilustrativ.

Camera de termoviziune le-a venit de hac unor tractoriști din judeul Galați. Cei au fost observați cu ajutorul dispozitivului folosit, de fapt, pentru supravegherea frontierei de sta în timp ce furau motorină.

Potrivit Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, operatorul care deservea sistemul de supraveghere cu termoviziune din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi a observat, pe direcţia localităţii de frontieră Şiviţa, în apropierea digului de protecţie al râului Prut, două tractoare şi două persoane care nu îşi justificau prezenţă în zonă.

Un echipaj s-a deplasat la faţa locului şi a oprit cele două tractoare, la volanul cărora se aflau doi bărbaţi, ambii în vârstă de 39 ani, angajaţi ai unei societăţi agricole care deţine terenuri agricole şi culturi în zona de frontieră.

În urma verificărilor efectuate asupra mijloacelor de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit mai multe recipiente din material plastic ce conţineau cantitatea totală de 360 de litri de motorină.

Motorina alimenta sistemul de irigații

Cei doi au declarat că au sustras cantitatea de combustibil dintr-un rezervor al tamburilor unui dispozitiv de irigaţii, aflat în funcţiune, ce aparţine societăţii la care sunt angajaţi, cu intenţia de a o valorifica.

Motorina a fost predată administratorului firmei, iar cele două persoane sunt cercetate de către poliţiştii de frontieră gălăţeni sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel