Becali, îngenunchiat de Austria pentru un copil din flori

ioan si gigi dc
ioan si gigi dc

Giovanni Becali este obligat de o instanță austriacă să plătească o pensie alimentară cumulată de 85.000 de euro pentru un copil din flori pe care nu l-a recunoscut niciodată, relatează presa tabloid, citată de Rtv.

Becali se judecă în prezent cu cea care pretinde că este fosta lui amoreză și care cere executarea silită a impresarului pentru suma stabilită de Viena.

Avocata Aida Giurumescu pretinde că a avut o relație de trei ani cu Ioan Becali, în urma căreia a rezultat Bernhard, un băiat ajuns acum la vârsta de 11 ani. Ea spune că nu are de gând să renunțe la pensia pe care Becali i-o datorează.

Ioan Becali nu a recunoscut copilul niciodată, motiv pentru care avocata a declanșat în 2006 un șir de procese împotriva sa. Aida Giurumescu este stabilită de mai mulți ani în Austria. O instanță vieneză i-a cerut lui Becali să facă testul de paternitate, dar acesta a refuzat.

Aida Giurumescu a depus acum la Judecătoria sectorului 4 o cerere de executare silită a celui despre care spune că este tatăl fiului ei.

Giovanni Becali a declarat la România Tv că întreaga poveste este ”invenția unei domnișoare”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel