Brădișteanu: Băsescu m-a rugat să merg să mă ocup de Cioabă. Chirieac: Președintele targhetează ce trebuie

bradisteanu
bradisteanu

Regele Cioabă nu poate fi operat în acest moment, după cele două atacuri de cord suferite în Antalya,a declarat medicului Şerban Brădişteanu pe Aeroportul Otopeni. Şerban Brădişteanu a spus că a  fost rugat de preşedintele Traian Băsescu să meargă în Antalya pentru a-l evalua pe Florin Cioabă după atacurile de cord suferite. Analistul Bogdan Chirieac a afirmat, într-o intervenție telefonică la RTV,  că gestul  lui Traian Băsescu de a apela la medicul Brădișteanu, cel care a fost anchetat de DNA pentru că l-a tratat pe Adrian Năstase , este lăudabil.

 După ce a evaluat starea sănătăţii Regelui Cioabă, Brădişteanu a subliniat că acesta va urma un tratament medicamentos. Totodată, Şerban Brădişteanu a declarat că nu doar familia

 Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a plecat miercuri noapte spre Antalya, pentru a stabili dacă Florin Cioabă ar putea fi operat acolo sau ar putea fi transportat în România.

 "În prezent, starea pacientului nu permite realizarea unei intervenţii chirurgicale, el va primi un tratament medicamentos", a spus medicul Şerban Brădişteanu, după ce l-a evaluat, în Antalya, pe autointitulatul rege al romilor, Florin Cioabă, care se află în comă indusă medicamentos pentru a fi liniştit.

 "Am făcut evaluarea, astăzi ar fi noi investigaţii. Starea sănătăţii este mult prea fragilă, adică organismul este fragil şi nu ar putea suporta o operaţie pe cord deschis", a mai spus Brădişteanu.

 Medicul a adăugat că Florin Cioabă trebuie reechilibrat şi abia apoi ar putea fi transportat la Bucureşti, pentru a fi operat.

 Medicul Şerban Brădişteanu a punctat că a mers în Antalya atât la solicitarea familiei regelui Cioabă, cât şi la rugămintea preşedintelui Traian Băsescu.

Chirieac:  Traian Băsescu se mulțumește cu minoritățile

 Salvarea unei vieți omenești este un lucru nobil. Nu poate salva lumea cel care nu poate salva un singur om. Faptul că domnul Băsescu  s-a aplecat, s-a rugat de medicul Brădișteanu să meargă să-l ajute pe bunul său prieten, aducător de atât de multe voturi, domnul Cioabă, într-un moment atât de dificil este lăudabil. Problema este că atunci când Șerban Brădișteanu încera să-l trateze le Adrian Năstase,  după o tentativă de sinucidere, după un proces cu mare cântec, vedem ce se mai întâmplă acum prin tribunale, l-a luat DNA-ul pe Șerban Brădișteanu.

Salutăm faptul că încă nu a fost arestat și condamnat definitiv Șerban Brădișteanu, că mai poate pleca în Turcia la prietenul domnului Băsescu".

Despre iertarea lui Brădișteanu de către Traian Băsescu, Chirieac a continuat: "Mi se pare că l-a iertat, căci toți medicii care l-au tratat pe Adrian Năstase s-au trezit cu dosare penale, fiindcă erau ascultate telefoanele medicilor. Nu se pune problema de iertare, se pune problema că Brădișteanu este un medic cunoscut, iar minoritatea romă, domnul Băsescu având o ofensivă certă vis a vis de minorități, minoritățile se simt bine cu dânsul, dă senzația unui om puternic, dânsul cu majoritatea are mari probleme, că nu-l mai iubește deloc de când a pierdut postul de președinte".

"Domnul Băsescu se mulțumește cu minoritățile. Minoritatea romă în România este importantă. Eu sunt convins că toate bulibașele din România în îcest moment sunt impresionate de faptul că Băsescu a trimis medicul pentru unul de-al nostru. Pe un medic mare, profesor de la București. Ăsta e ăla care l-a făcut bine și pe Năstase. Domnul Băsescu targhetează exact ce trebuie din punct de vedere electoral", a conchis Bogdan Chirieac.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel