Bogdan Diaconu: "Cu Ponta vom înregistra un succes răsunător"

Președintele PRU Bogdan Diaconu a precizat că partidul său va înregistra împreună cu Victor Ponta, ”într-o formă sau alta”, un ”succes răsunător”, deși fostul premier a precizat, într-o declarație anterioară, că nu va ”juca la două echipe, ci doar la PSD”.

Dacă Victor Ponta se va înscrie în PRU, partidul ar putea obține 15% la alegerile parlamentare, consideră Bogdan Diaconu. În caz contrar, ar atinge 9%, susține acesta. ”Îl cunosc de mult timp pe Ponta, de la venirea lui în PSD, și am trăit momente frumoase în TSD și PSD împreună. Știu ce reprezintă din punct de vedere politic și noi, ca partid, credem că a fost cel mai bun prim-ministru al României din ultimii ani. Orice om sănătos la cap și l-ar dori pe Victor Ponta în partid și în fruntea partidului, ca o recunoaștere a valorii lui, atât ca om politic, cât și ca fost premier”, a declarat președintele PRU, la Realitatea TV.

Diaconu a explicat, apoi, că nu este necesar ca Victor Ponta să ofere PRU un ajutor direct. ”Cum am spus, împreună ne-am consultat și am găsit idei care să plaseze PRU ca reprezentant al intereselor românilor și al României”, a spus acesta, precizând că l-ar vrea pe Victor Ponta din nou prim-ministru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel