Blejnar şi Buda, reginele de la Moraviţa, susţine un vameş arestat - VIDEO

blejnar-si-ioan-buda
blejnar-si-ioan-buda

Un vameş arestat în dosarul Stamora Moraviţa dezvăluie numele Reginei. Într-o scrisoare transmisă din arestul Poliţiei, el i-a indicat pe şeful ANAF, Sorin Blejnar şi pe comandantul Poliţiei de Frontieră Române, Ioan Buda, că ar beneficia de sumele strânse din punctele de frontieră, anunţă cotidianul.ro.

„Se tot vorbeşte că vor să ajungă la regină. Păi sunt două. La vamă regina e Blejnar, iar la Poliţia de Frontieră este chestorul Buda. Transporturile sumelor către Bucureşti se fac cu maşinile personale ale oamenilor de legătură, pentru că nu mai mergea cu avionul. Au fost dintre noi care au vrut să facă autodenunţ şi nu au fost lăsaţi“, scrie fostul lucrător din Vama Moraviţa rutier.

"De ce credeţi că nu a vrut agentul Dora Chira să meragă pe acea tură? Pentru că acolo era ofiţerul sub acoperire, în speţă agentul Vodă Cristian. De aici tragem concluzia că Duba ştia de acţiunea DNA şi si-a retras oamenii", mai spune vameşul aflat în arestul poliţiei.

Din arest, lucrătorul îl acuză pe ofiţerul sub acoperire Cristian Vodă că i-a provocat şi instigat pe poliţiştii de frontieră la săvârşirea unor infracţiuni. „Am fost provocaţi, manipulaţi şi intimidaţi de ofiţerul sub acoperire, care spunea că «am în spate Casa Poporului» şi că poate să mute din punct pe cine vrea. El lua banii de la ţigările care treceau cu acceptul lui, el fiind planificat în fiecare tură la supraveghere vamală, pentru a putea participa la controlul autovehicolelor împreună cu vameşii. Vodă făcea aceste lucruri deşi, prin lege, ofiţerul sub acoperire nu are voie să provoace, să participe sau să instige la săvârşirea unor infracţiuni", mai scrie lucrătorul de la Moraviţa, din arest.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel