BLACK FRIDAY Sephora 2018. Ele sunt brandurile cu reduceri

Black Friday Sephora
Black Friday Sephora

BLACK FRIDAY 2018. Perioada de reduceri la Sephora se apropie.

SEPHORA BLACK FRIDAY 2018. Îți dorești cele mai râvnite palete de machiaj ale momentului, parfumul tău preferat la un preț mai mic sau vrei să îi răsfeți pe cei dragi cu produsele cosmetice preferate? Nu rata ocazia perfectă, Black Friday 2018 la SEPHORA, online și în magazine.

SEPHORA BLACK FRIDAY 2018. Black Friday la Sephora îți dă ocazia să te răsfeți cu trusele de machiaj pe care le iubești, dar este și un prilej să oferi cadouri celor dragi. Sephora te va surprinde cu reduceri pentru o selecție de produse de machiaj. Truse de machiaj ale brandurilor mult dorite precum Huda Beauty, Kat Von D, Becca, Benefit, Too Faced, Urban Decay și altele vor avea un preț imbatabil de Black Friday.

SEPHORA BLACK FRIDAY 2018. De Black Friday 2018, vor fi reduceri speciale la o selecție generoasă de parfumuri. Descoperă noutățile și bucură-te de prețuri reduse pentru o mulțime de produse din stoc. Parfumuri originale de la branduri de renume, cu prețuri mai mici cu 30% pentru cantitatea de 100 ml. Mai mult, dacă faci parte din comunitatea Sephora și deții un card de fidelitate, ai -10% EXTRA la parfumuri de 100 ml.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel