Berbeceanu: Am avut 4 trădători în echipă. Mai am un singur ordin pentru ei: Marș afară!

Fostul comisar-șef al Biroului pentru Combaterea Crimei Organizate Alba, Traian Berbeceanu, a redactat o nouă scrisoare din arest preventiv, în care vorbește despre dorul de cei dragi, dar și despre un număr de patru trădători din echipa sa. Berbeceanu are cuvinte dure pentru acești foști colegi, despre care spune că sunt ”incompetenți”, ”meschini” și că ”au pactizat cu infractorii”.

Scrisoarea polițistului a fost prezentată, luni, de Alessandra Stoicescu, în emisiunea ”100 de minute”, de la Antena 3. ”(...) Mă gândesc la părinții mei bătrâni și bolnavi și la fratele meu plecat de ani mulți în altă țară; mă gândesc la socrii mei, la nepoțeii mei, la verișorii mei, la unchii și mătușile mele; mă gândesc la prietenii mei excepționali! De fiecare dintre ei, îmi este dor”.

Citește și: Războiul lui Berbeceanu cu procurorul-șef al DIICOT Alba: care este mai puternic în declarația de avere

Ultima parte a scrisorii fostului comisar-șef are un mesaj foarte puternic, în care aduce acuzații grave unor foști membri ai echipei sale. BCCO Alba. Gabriela Berbeceanu, aflată într-o intervenție telefonică directă la emisiunea ”100 de minute”, a dat de înțeles că știe cine sunt cei patru la care se referă soțul său în epistolă.

Curtea de Apel București trebuia să judece, luni, solicitarea procurorilor DIICOT de prelungire a arestării preventive a lui Traian Berbeceanu. CAB a acceptat însă cererea avocatului polițistului și a amânat procesul pentru marți, la ora 13:00. Apropiații fostului comisar au reclamat că apărătorii lui Berbeceanu au fost înștiințați la ora 13:00 că judecarea solicitării DIICOT se ține la 15:00. ”Cine pune la dispoziţia familiei Berbeceanu un elicopter, pentru ca avocatul Daniel Tiliciu să poată ajunge în timp util la Bucureşti, pentru a-l apăra pe Traian Berbeceanu? Nu ar fi fost nevoie de aşa ceva, dacă avocaţii (care locuiesc în Deva) nu ar fi fost anunţaţi la ora 13, că trebuie să fie prezenţi la ora 15 la Curtea de Apel Bucureşti!!! Ruşine!!!”, stă scris pe pagina de Facebook ”Respect, Traian Berbeceanu!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel