Beny Țânțaș, beizadeaua din Satu Mare, a distrus, de nervi, un cazinou

tantas dece
tantas dece

Beniamin Țânțaș, fiu al omului de afaceri sătmărean Vasile Țânțaș, a distrus un cazinou din centrul orașului Satu Mare, lovind în mai multe jocuri de noroc, în ușa de acces de la un bar și într-un monitor. Acestea după ce, spun martorii, citați de Adevărul, Beny Țânțaș s-ar fi îmbătat și, mai apoi, s-ar fi enervat că a pierdut sume semnificative la aparate. Băiatul lui Vasile Țânțaș a devenit celebru după un eveniment tragic, în urma căruia un polițist al Serviciului Rutier a ajuns în spital în stare gravă.  Acesta îl urmărea pe fiul milionarului pentru a-l soma în legătură cu modul ”impulsiv” în care își conducea luxosul Mercedes S Klasse.

[caption id="attachment_347249" align="alignleft" width="276"] Foto: replicaonline.ro[/caption]

”În noaptea de 24/25.07.2013, în jurul orei 02,45, am fost sesizaţi telefonic prin Serviciul Apeluri de Urgenţă 112, de către un bărbat din Satu Mare, despre faptul că în jurul orelor 02.30, numitul T. Beniamin din Negreşti Oaş, judeţul Satu Mare, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, într-un local din municipiul Satu Mare, a spart 2 sticle de protecţie monitor ruletă, un monitor încorporat în ruletă şi geamul termopan partea stângă de la uşa de acces în local, cauzând un prejudiciu de 3.000 lei”, transmite Poliția într-un comunicat.

Pe numele tânărului s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.

În vara lui 2011, Beny Țânțaș și iubita lui, Natalia Mateuț, se aflau la bordul unui Mercedes S Klasse, condus violent de fiul lui Vasile Țânțaș. Un polițist pe motocicletă al Serviciului de Poliție Rutieră Constanța a intrat în spital, cu fractură de coloană, după ce a încercat să urmărească și ulterior să oprească autovehiculul. Prietena lui Țânțaș spunea atunci că ea și Beniamin Țânțaș nu poartă responsabilitatea unui accident care nu a fost provocat de ei.

Beny Țânțaș a fost acuzat de-a lungul timpului că umblă cu mașini furate din străinătate.

În vara anului trecut, fiul lui Vasile Țânțaș a lovit clienta unui bar și a amenințat cu un cuțitul alți consumatori, supărat că lăutarul a refuzat să-i facă o dedicație muzicală.

noaptea de 24/25.07.2013, în jurul orei 02,45, am fost sesizaţi telefonic prin Serviciul Apeluri de Urgenţă 112, de către un bărbat din Satu Mare, despre faptul că în jurul orelor 02.30, numitul T. Beniamin din Negreşti Oaş, judeţul Satu Mare, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, într-un local din municipiul Satu Mare, a spart 2 sticle de protecţie monitor ruletă, un monitor încorporat în ruletă şi geamul termopan partea stângă de la uşa de acces în local, cauzând un prejudiciu de 3.000 leiCiteste mai mult: adev.ro/mqj95o

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel