ATACUL TERORIST din Tel Aviv, sărbătorit pe Twitter. Mesaje îngrozitoare de susținere după atentatul din Israel. Dau cu artificii

Captură video/ ATAC Tel Aviv
Captură video/ ATAC Tel Aviv

Pe Twitter circulă mesaje care susțin atacul terorist din Tel Aviv. 

De astăzi, începe weekendul în Israel și foarte mulți tineri se aflau în zona centrală din Tel Aviv, într-o seară ce se anunța liniștită. Un bărbat, se pare că palestinian, a deschis însă focul asupra unei terase. Doi oameni au murit, se pare că 15 sunt răniți, dintre care 6 sunt în stare gravă. Forțele speciale de ordine bănuiesc că teroristul se află într-o clădire pe care au și înconjurat-o. Mai recent, au închis o arteră. Google Maps a marcat zonele închise din cauza atacului terorist. 

Citește mai mult aici despre atac: Atac terorist în Tel Aviv. Două persoane au murit și 12 sunt rănite - UPDATE: Ultimele informații. FOTO/VIDEO

Ca pentru orice alt eveniment din lume, cele mai importante informații sunt căutate pe Twitter. De această dată sub hashtagul #telaviv. Ce a urmat după atentat este însă îngrozitor. Palestinienii extremiști se pare că sărbătoresc atacul terorist.

Mai multe grupuri teroriste își revendică responsabilitatea, însă palestinienii din Jenin par a sărbători mai mult decât alte grupuri, conform informațiilor care circulă pe rețeaua socială. 

Imaginile care circulă pe Twitter arată că palestinienii sărbătoresc cu artificii: 

Un mesaj publicat pe aceeași rețea transmite că ”ceea ce se întâmplă în #TelAviv este teribil și trebuie condamnat. Cei care sărbătoresc asta sunt îngrozitori. Ceea ce vreau să zic este că vă rog să nu considerați o minoritate vocală ca fiind un adevăr absolut. Oamenii vor pace și nu acesta este modul în care vor să o obțină”. 

Între timp, bărbați mascați celebrează crima odioasă din această seară, împărțind bomboane pe străzile din Ramallah, controlate de Autoritatea Palestiniană: 

Un bărbat, Khaled Hassan, scrie că ”Asta se întâmplă când ocupi un pământ care nu-i al tău, să nu te gândești că vei trăi vreodată în pace. Și asta (referindu-se la atentat) este o rezistență legitimă, așa cum Vestul o numește pe cea din Ucraina”. Este doar un mesaj din sutele de mesaje care acaparează în acest moment Twitterul în defavoarea informațiilor locale. Altele sunt și mai pline de ură și mai manipulatoare. 

”Civilii sunt atacați și uciși în #TelAviv, iar rețelele de socializare au tot felul de sadici care își bat joc de israelieni și evrei (da, ambii). Unele dintre aceste figuri din rețelele sociale au o bifă albastră în profilul lor de Twitter.” arată un mesaj care critică tot ceea ce se întâmplă acum sub hashtagul #TelAviv. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel