Aspazia Cojocaru de la CCR, păzită de SRI

cojocaru
cojocaru

Judecătorul Aspazia Cojocaru de la Curtea Constituțională este păzită non-stop de ofițerii antiteroriști de la SRI. Măsura a fost luată după amenințările pe care judecătorul le-a primit în ultima perioadă.

Aspazia Cojocaru a început să se teamă pentru propria viață. Judecătorul CCR are pază permanentă de la brigada antitero a Serviciului Român de Informații. Cererea pentru paza judecătorului a fost formulată de procurori și  ar putea dura până  la încheierea cercetărilor referitoare la amenințările pe care aceasta le-a primit.

Judecătorul Aspazia Cojocaru declara că: "Am ajuns să primesc scrisoare cu cruce neagră. (…) Din informaţiile pe care le am, cunosc că ameninţările cu moartea au venit dintr-o parte a clasei politice". Explicaţie a ameninţării: "Sunt interese mari în spate, ale unor oameni care nu vor să piardă. Cei care au procedat în felul în care au făcut-o ... Hmmm!... Ştiau că încalcă legea, dar nu s-au gândit că pot fi opriţi. Iată că în ţara asta există instituţii şi oameni care-şi fac datoria şi apără legea".

În urma anchetei declanșate pentru prinderea celor care au amenințat-o pe Aspazia Cojocaru, Laura Codruţa Kovesi a explicat că a fost identificată imprimanta pe care au fost tipărite documentele trimise ameninţările la sediul CCR.  “A fost identificată imprimanta pe care s-au tipărit documentele respective. Este vorba de plicul care a fost imprimat şi care a fost trimis la CCR. Plicul a fost imprimat în altă parte”, a precizat procurorul general.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel