Ana Diaconu, mărturisire sinceră: Am preferat să nu spun

Ana Diaconu
Ana Diaconu

Ana Diaconu a fost invitată în platoul emisiunii "Sinteza Zilei", unde a vorbit despre victoria obținută de tatăl său la alegerile europarlamentare.

De asemenea a mărturisit și că numele purtat de tatăl său i-a făcut, uneori, drumul în viață mai anevoios. "Pentru mine, sinceră să fiu... numele tatăului meu a fost destul de greu de cărat. Orice victorie a mea a fost dusă către numele "Mircea Diaconu". Lumea spunea că este normal să reușesc pentru că sunt fata lui. De aceea, de cele mai multe ori, am preferat să nu spun. Lumea nu prea mă crede capabilă de nimic. De aceea, eu sunt foarte mândră că am făcut și eu ceva pentru tatăl meu", a spus Ana Diaconu la Antena 3.

VEZI ȘI: Ana Diaconu, dezamăgită de rezultatele alegerilor europarlamentare. Vezi de ce

Fiica maestrului a vorbit și despre rezultatul lui Mircea Diaconu la europarlamentare. "Oamenii vin și îi mulțumesc lui pentru că a candidat. De asemenea, cineva mi-a spus astăzi că nu mai suntem singuri. Ceea ce s-a creat acum va rămâne, va funcționa, iar ce urmează veți vedea. Încă nu putem spune despre ce este vorba", a adăugat Ana Diaconu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel