Adversarul lui Berbeceanu, procurorul DIICOT Mureșan, demers la CSM

berbeceanu și muresan
berbeceanu și muresan

Procurorul-șef al DIICOT - Serviciul Teritorial Alba, Ioan Mureșan, a transmis Consiliului Superior al Magistraturii o cerere de apărare a reputației, după ce fostul comisar-șef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, l-a acuzat că i-a fabricat un dosar în care este acuzat de favorizare a unui grup infracțional.

Procurorul Tamara Manea, purtătorul de cuvânt al Inspecției Judiciare - care urmează să analizeze cererea lui Mureșan - a declarat pentru ZiuaNews că solicitarea a fost înregistrată vineri. "Această cerere a fost înregistrată la Inspecție în cursul zilei de vineri și a fost repartizată unui inspector luni. Acesta urmează să demareze cercetările pentru a vedea dacă reputația procurorului Ioan Mureșan a fost afectată", a afirmat procurorul.

Procurorul Ioan Mureșan, contactat de sursa citată, s-a grăbit să-i îndrume pe jurnaliști către structura centrală a DIICOT, acolo unde a fost mutat dosarul lui Berbeceanu în cursul săptămânii trecute. "Vă rog foarte mult, nu de la mine luați relații despre dosarul de care bănuiesc că vreți să mă întrebați, a fost preluat de structura centrală", a declarat procurorul.

El a admis că a cerut CSM să-i apere reputația. "Am făcut, da, bineînțeles că am făcut. Nu mai pot să vă spun alte discuții, o să vedeți", a spus Mureșan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel