Vlad Chiricheș, desființat după ce a debutat în acest sezon de Premier League la Tottenham: "Nu va mai prinde primul 11"

Fundașul central Vlad Chiricheș a jucat în acest weekend primul meci al sezonului de Premier League pentru Tottenham. El a fost desemnat de site-ul caughtoffside.com drept cel mai slab jucător al londonezilor în meciul disputat, sâmbătă, în deplasare, scor 2-2, cu Sunderland. Internaţionalul român a fost notat cu 4.

"În mod clar, el a fost cea mai slabă verigă din linia de patru fundaşi a echipei. Bănuim că Vlad Chiricheş nu se va mai afla de multe ori în primul '11', în Premier League, sezonul acesta", a scris sursa citată, conform gsp.ro.

Vlad Chiricheş, care a ratat o mare parte a pregătirii de vară din cauza unei accidentări, a debutat în acest sezon de Premier League în etapa a IV-a a sezonului.

Tottenham a condus cu 1-0 şi 2-1, prin golurile înscrise de Chadli '2 şi Eriksen '48, dar gazdele au egalat de fiecare dată, prin Adam Johnson '4 şi prin autogolul lui Harry Kane '82. Chiricheş a evoluat tot meciul, în timp ce portarul Costel Pantelimon a rămas pe bancă la Sunderland.

Citește și: Coșmarul lui Chiricheș a luat sfârșit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel