STEAUA - PARTIZAN BELGRAD: De ce jucători români se teme antrenorul sârbilor

STEAUA - PARTIZAN BELGRAD. Steaua şi Partizan Belgrad se vor întâlni, miercuri, de la ora 21:30, în prima manşă a turului 3 preliminar din Liga Campionilor, iar antrenorul sârbilor, Zoran Milinkovic, recunoaşte că echipa sa va avea o misiune dificilă împotriva campioanei României.

MECIUL STEAUA - PARTIZAN BELGRAD ESTE TRANSMIS LIVE AICI

 

Vezi și: Ce incertitudine are staff-ul Stelei înainte de meciul cu Partizan

STEAUA - PARTIZAN BELGRAD. "Cunoaştem Steaua şi istoria ei. E o echipă care participă an de an în cupele europene. Nu sunt foarte multe de spus, ştim pe cine avem în faţă.

STEAUA - PARTIZAN BELGRAD. Ca orice echipă, şi Steaua are puncte tari şi puncte slabe. Papp şi Chipciu, de exemplu, sunt jucători foarte buni, care ne pot crea probleme", a spus Zoran Milinkovic, la conferinţa de presă care a prefaţat duelul de pe Arena Națională.

STEAUA - PARTIZAN BELGRAD. Cu toate acestea, tehnicianul de 47 de ani a dat asigurări că elevii săi vor continua să joace aşa cum o fac de obicei.

STEAUA - PARTIZAN BELGRAD. "O să încercăm să fim mai buni în ambele meciuri, asta ne-am propus. Partizan va juca în stilul său, o să ne facem jocul obişnuit. Nu ne uităm niciodată la echipa pe care o avem în faţă", a precizat antrenorul campioanei din Serbia, citat de digisport.ro.

STEAUA - PARTIZAN BELGRAD. În acelaşi timp, Zoran Milinkovic a precizat că "nu avem probleme de lot. Toţi jucătorii sunt bine din punct de vedere fizic şi oricare dintre ei poate intra pe teren".

STEAUA - PARTIZAN BELGRAD. Prima manşă din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, Steaua - Partizan Belgrad, se va juca miercuri, de la 21:30, și va fi transmisă în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO.

Citește și: Capitolul important unde Steaua o domină categoric pe Partizan

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel