Simona Halep a încheiat colaborarea cu Wim Fissette. Ce a anunțat românca de pe locul 3 WTA despre antrenor

Simona Halep și-a încheiat colaborarea cu antrenorul Wim Fissette, după finala de la Turneul Campioanelor 2014. Românca de pe locul 3 WTA va decide după vacanţă dacă îi va reînnoi contractul belgianului sau va alege un alt tehnician pentru sezonul următor.

Simona Halep şi Wim Fissette s-au cunoscut în luna ianuarie, la Paris, scrie gsp.ro. Managerul sportivei, Virginia Ruzici, l-a ales pe belgian, iar la al doilea turneu împreună, la Doha, românca a câştigat trofeul.

La început a fost o înţelegere de probă, care ar fi trebuit să dureze până după Roland Garros. Însă rezultatele bune i-au convins să continue împreună până la sfârșitul anului.

La Turneul Campioanelor 2014, românca l-a luat ca al doilea antrenor şi pe Daniel Dobre, cel care a ajutat-o de mai multe ori cu pregătirea atunci când s-a aflat în ţară. Simona Halep l-ar putea alege pe el pentru 2015.

"Voi lua decizii aşa cum voi simţi, aşa cum am făcut întotdeauna. Şi în ceea ce priveşte antrenorul, şi cariera mea, şi pentru a progresa", a declarat Simona Halep, duminică, după finala pierdută la Singapore.

"Sunt foarte mândru de turneul reuşit de Simona la Singapore şi de întregul său sezon. Multe rezultate mari şi multe momente fericite petrecute în echipă. E timpul pentru vacanţă acum", a scris și Wim Fissette, pe pagina sa de Twitter.

Vezi și: Ademenită de presă! Greșeala care a costat-o pe Simona Halep trofeul de la Singapore

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel