SCANDALOS. Marioara Zăvoranu, înmormântată de un răspopit

Un scandal fără precedent este pe care să izbucnească, după înmormântarea Marioarei Zăvoranu. 

UPDATE: Oana Zăvoranu și-a înmormântat mama cu un sobor de preoți nerecunoscuți de Patriarhie. În acest context, părintele Constantin Stoica, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei,  a declarat că familia Oanei  Zăvoranu nu a dorit ca Marioara Zăvoranu să  fie înmormântată creștinește. 

Slujba de înmormântare a Marioarei Zăvoranu a fost oficiată de Mircea Marian Pintică, un fost preot care a fost caterisit de către Patriarhia Română din cauză că a divorțat, potrivit România Tv. 

Fostul preot a declarat pentru sursa citată că are acte care atestă că este totuși preot, dar nu se mai supune ierarhic Patriarhului Daniel. Referitor la oficiera slujbei de înmormântare la ceas de seară, lucru neobișnuit la ortodocși, acesta a declarat că soarele era încă pe cer la orele 18,00.  

Marian Pintică a declarat că în acest moment face parte din Mitropolia Autonomă, în acest moment slujind la capela unui spital  privat. 

Citește și: România TV, AUDIENȚĂ. Înmormântare Marioara Zăvoranu

Pentru slujba de înmormântare de la căpătâiul Marioarei Zăvoranu, Pintică a declarat că a fost solicitat de cei care s-au ocupat de ceremonie, fără a preciza cine sunt acele persoane. Slujba de înmormântare a fost oficiată de patru preoți, fără ca Pintică să precizeze dacă colegii fac parte Mitropolia Autonomă.

Părintele Mircea Marian Pintica  a fost  coordonatorul tuturor preoţilor misionari de caritate din Arhiepiscopia Bucureştilor. Acesta nu a fost  străin de scandaluri mediatice. Bărbatul şi-a dorit ridicarea unui lăcaş de cult între blocuri, în ciuda protestelor localnicilor din Sectorul 3 al Capitalei. Contestată de o parte dintre cei care locuiesc în blocurile ce o înconjoară,Tribunalul București a anulat autorizația de  construcție a bisericii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel