Prinţul Charles al Marii Britanii a sosit în România cu un avion privat

charles
charles

Prinţul Charles al Marii Britanii, moştenitorul coroanei britanice, a sosit, marţi după-amiază, în România, pe Aeroportul Internaţional "Transilvania", din Târgu Mureş, cu un avion privat, fiind preluat de SPP.

Potrivit unor surse neoficiale, avionul privat care l-a adus pe Prinţul Charles în România a aterizat, marţi, în jurul orei 15.30, pe Aeroportul Internaţional din Târgu Mureş, moştenitorul coroanei Marii Britanii fiind preluat de către ofiţeri ai Serviciului de Protecţie şi Pază, urmând ca, într-o primă fază, acesta să facă o vizită la locuinţa sa din localitatea braşoveană Viscri.

Prinţul Charles s-a aflat în România şi în urmă cu un an, când a mers la domeniul contelui Kalnoky Tibor din localitatea covăsneană Micloşoara, la una din proprietăţile sale de pe Valea Zălanului, din comuna Malnaş, judeţul Covasna, în localitatea mureşeană Archita şi în localitatea braşoveană Viscri, unde are, de asemenea, o locuinţă.

VEZI ȘI: Uite-l pe Prințul Charles cum prezintă vremea pentru BBC

În aceeaşi perioadă, Prinţul Charles s-a întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu la Palatul Cotroceni, tot atunci având o întâlnire şi cu premierul Victor Ponta.

În cadrul aceleiaşi vizite private de anul trecut, Prinţul Charles a avut o scurtă întrevedere şi cu ministrul Mediului, Rovana Plumb, care l-a invitat să i se alăture în viitoarele sale proiecte "verzi", moştenitorul coroanei Marii Britanii fiind de acord cu acest lucru.

Prinţul Charles a fost în Transilvania de mai multe ori, în ultimii ani, în vizite private, în judeţele Mureş, Covasna, Harghita şi Braşov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel