Gwyneth Paltrow și Chris Martin, din nou împreună

Cuplul de la Hollywood Gwyneth Paltrow și Chris Martin și-au petrecut ziua de sâmbătă împreună, alături de cei doi copii, în ciuda faptului că aceștia au anunțat în martie că se despart. 

Sâmbătă, actrița Gwyneth Paltrow şi-a petrecut aniversarea în compania fostului său soţ, Chris Martin, solistul trupei Coldplay,  şi a celor doi copii ai lor, Apple, în vârstă de zece ani, şi Moses în vârstă de opt ani. La petrecerea privată organizată la casa din Brentwood, California, au participat şi Kate Hudson, Matthew Bellamy şi Nicole Richie, informează contactmusic.com.

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin şi-au anunţat despărţirea pe 25 martie, după ce au încercat să îşi salveze căsnicia vreme de peste un an, dar se crede că relaţia lor a început să aibă probleme de cel puţin cinci ani, după ce Gwyneth Paltrow a devenit, în 2009, adepta Cabalei - doctrină religioasă urmată, printre alte vedete, şi de Madonna.

Citește și: Jennifer Lawrence, alt necaz. Scandalul pozelor nud are și alte urmări 


Cele două vedete s-au căsătorit pe 5 decembrie 2003 și s-au despărțit după 11 ani de mariaj. Anunțul a fost dat printr-un mesaj comun, publicat pe site-ul actriţei americane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel