Dosarul referendumului. Ponta: Dacă cineva știe că s-a comis ceva ilegal, se sesizează, nu vorbește ca la piață

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, referitor la dosarul referendumului, că în cazul în care cineva știe că "s-a comis ceva ilegal, se sesizează, nu vorbește așa, ca la piață". Judecătorii Înaltei Curți de Casție și Justiție au judecat miercuri ultimul termen în dosarul referendumului din 2012, urmând ca sentința să fie propunțată la 6 mai.

"Nu pot să comentez nimic din ceea ce ține de activitatea de caz a justiției. Nu pot să comentez nimic, dar pot să comentez de principiu că dacă cineva știe că s-a comis ceva ilegal, se sesizează, nu vorbește așa, ca la piață. Eu nu am fost întrebat de așa ceva", a spus Ponta la Palatul Parlamentului, întrebat cum comentează faptul că procurorul care se ocupă de caz a spus că a fost o înțelegere între martorii apărării și inculpat, potrivit Agerpres.

Ponta a fost întrebat dacă va fi aplicat statutul partidului în cazul în care Liviu Dragnea va fi condamnat în primă instanță.

"Nu știu ce vă doriți dumneavoastră (...), dacă să fie condamnat sau nu, mă deranjează întrebarea asta, că nu cred că știți dumneavoastră ce o să decidă instanța. Eu nu pot să comentez, chiar mi se pare deplasată întrebarea", a răspuns premierul.

Liviu Dragnea, la ICCJ: Aștept să hotărască instanța, nu procurorii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel