Cătălin Măruță, umilit de un artist. Dezvăluire incendiară

Cătălin Măruță a încercat să profite de pe urma unui scandal din lumea mondenă și a rugat persoana implicată să îi telefoneze. Cristi Nistor, fost concurent de la "Vocea României" - căci despre el este vorba - i-a dat un răspuns uluitor.

"Din păcate, începând de azi, sunt încă un artist care ajunge în stradă! Da, asta e viața, nu mai pot să stau unde stau și nici nu am unde să mă duc. Vă voi mărturisi niște lucruri care poate vă vor șoca. Nu am niciun leu în buzunar, nu am mâncat de câteva zile, nu produc bani de 2 ani. De doi ani trăiesc din mila unor oameni și nici familia nu poate să facă nimic pentru mine, fiind îngropată la rându-i în datorii. Am avut 3 sau 4 cântări în ultimii 2 ani. Am poprire pe toate conturile bancare pentru aproximativ 3000 de lei. Nu mi-am cumpărat haine de 2 ani.

Mi-am pierdut telefonul acum 8 zile și bineînțeles că nu am bani să-mi cumpăr altul. De aceea nici nu am putut să vă mai ofer filmări noi de la studio. Vă mulțumesc celor care au răspuns pozitiv invitației mele, însă dată fiind situația, mă văd nevoit să sistez o perioadă întâlnirea dintre noi, cu speranța că nu va fi pentru totdeauna. emoticon smile Voi continua să postez cum voi mai avea ocazia, pentru cei care vor rămâne alături de mine. Mă rog la Dumnezeu doar să am puterea să termin 'Dragostea e un drog' pentru voi, poate atunci voi fi mult mai bine înțeles!", a fost anunțul lui Cristi Nistor care i-a stârnit interesul lui Cătălin Măruță.

Vedeta Pro TV l-a rugat pe cântăreț să îi telefoneze, lucru pe care artistul l-a refuzat.

"Cătălin, îți aduc aminte că mi-ai promis, că dacă vin în emisiune să vorbesc de moartea tatălui meu, într-o săptămână, maxim, mă vei căuta să vin să prezint Cântă, lăutare și pe urmă nu mai răspundeai la telefon. Și când ai răspuns, mi-ai zis că nu se mai poate și că încercăm ceva pentru la toamnă. Mulțumesc!", a fost replica lui Cristi Nistor.

VEZI ȘI: O tânără psiholog s-a sinucis. Ultimul mesaj, halucinant

Cum a ajuns Cristi Nistor la limită

Piesa "Coji de portocală" a ajuns motiv de dispută între Cristi Nistor şi Simona Nae, la peste 8 ani de la momentul lansării acestei piese.

Lansată în urmă cu peste 8 ani în urmă, piesa "Coji de portocală" interpretată de Simona Nae şi Cristi Nistor a ajuns nu doar hit ci şi motiv de dispută între cei doi solişti. Fostul concurent de la Vocea României a trecut peste toate politeţurile şi a decis să facă lumină în ceea ce priveşte piesa care l-a făcut celebru.

Cristi Nistor a decis că este momentul să spună adevărul despre piesa lui, pentru ca publicul să fie informat corect. "Pentru cei care încă mă mai întreabă, şi pentru că de aproape 8-9 ani încă observ că informaţia nu a ajuns corect la oameni. „Coji de portocală" este piesa mea, single-ul meu de debut care se află pe albumul meu. Piesa nu aparţine Simonei Nae, nu este single-ul ei, şi nici nu se află pe vreun album de-al ei. Simona este doar invitată pe această producţie. Orice titulatura de genul Simona Nae feat Cristi Nstor este GREŞITĂ, corect fiind titulatura de genul Cristi Nistor feat. Simona Nae este cea corectă! Şi pentru că observ că pe Youtube aproape că nu există titulatură corectă, voi urca şi eu pe canalul meu piesa denumită în mod corect", a scris solistul pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel