WhatsApp, modificare pentru varianta de pe calculator. Ce pot face acum utilizatorii

Whatsapp introduce noi funcţii pentru utilizatorii variantei web. 

Acum că mulți utilizatori de WhatsApp lucrează mai des de acasă decât în trecut, aceștia sunt mai des la un birou în fața unui computer decât pe telefon. De asemenea, utilizarea serviciilor de apeluri voce și video a crescut semnificativ în ultimele câteva luni, iar multe servicii s-au adaptat rapid la nevoile utilizatorilor. Se pare că și WhatsApp va beneficia curând de funcții de voce și video pe PC, pentru a putea ține apeluri și conferințe fără un smartphone prin intermediul acestui serviciu.

Conform WABetaInfo, Facebook lucrează acum la implementarea apelurilor în interfața Web și în aplicația desktop de WhatsApp. Acestea ar trebui să fie lansate în următoarele câteva săptămâni și vor fi cel mai probabil disponibile în stadiu „beta” atunci când vor fi lansate. Acest lucru sugerează că utilizatorii ar putea întâmpina câteva probleme.

Se pare că apelurile vor avea loc într-o fereastră separată, nu în interfața standard de WhatsApp Web, deci  vei putea în continuare să scrii mesaje chiar și în timpul apelurilor. Desigur, apelurile vor funcționa atât între doi utilizatori, cât și între mai mulți prin intermediul apelurilor de grup.

Noua versiune beta a aplicației care include referințe la aceste funcții aduce aplicația desktop și variata web la versiunea 2.2043.7, scrie go4it.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel