Videoclip incendiar cu Salman Khan, filmat la Sighișoara și Sibiu

sibiu_ Salman_Khan
sibiu_ Salman_Khan

Centrul istoric al orașului Sibiu și cetatea Sighișoarei se bucură de o promovare excepțională în întreaga lume, grație unui videoclip incendiar cu starul bollywoodian Salman Khan.

Scenele din videoclip cu Salman Khan și Daisy Shah, colega sa de platou, au fost filmate în urmă cu mai bine de o lună în urmă în Sibiu și Sighișoara și urmează să apară în pelicula  „Jai Ho”(Mental) care va fi lansată anul viitor.

Mai multe scene de dans, caracteristice filmelor produse la Bollywood, au fost filmate pe Podul Minciunilor din Sibiu, renumit datorită legendei potrivit căreia podul se prăbuşeşte dacă cineva spune o minciună cât timp se află pe el, dar și în în Piaţa Mică și în Piaţa Aurarilor.

În Sighișoara, pentru filmări, echipa s-a orientat spre vestitul Turn cu Ceas, inclusiv baza acestuia, dar au ales și o minunată străduță laterală.

Clipul, lansat în prima zi de Crăciun, a strâns deja nenumărate vizualizări.

Filmul Jai Ho, regizat chiar de către fratele lui Salman Khan, va fi lansat în 2014 și este filmul cu cel mai mare buget din câte a jucat până în prezent starul indian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel