VIDEO VIRAL în Kandahar. Talibanii au ridicat în aer un elicopter de care ar fi spânzurat un om

VIDEO VIRAL în Kandahar. Talibanii au ridicat în aer un elicopter de care ar fi spânzurat un om  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
VIDEO VIRAL în Kandahar. Talibanii au ridicat în aer un elicopter de care ar fi spânzurat un om / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Talibanii au ridicat în aer un elicopter de care ar fi spânzurat un om.

În mediul online au apărut imagini cu un elicopter american Black Hawk controlat de talibani. Acesta a fost văzut deasupra Kandaharului cu un om ce părea că e spânzurat de aparatul de zbor. 

„În acest moment, elicopterele forțelor aeriene ale Emiratului Islamic zboară peste orașul Kandahar și patrulează orașul.“, scrie într-o postare pe Twitter.

„O altă imagine de referință care aruncă lumea într-o nouă eră a terorii.

Talibanii spânzură o persoană, presupusă a fi un interpret american, de un elicopter Blackhawk din SUA.

Elicopterele lăsate SUA vor fi folosite acum în #Afganistan în acest fel.“, a scris jurnalistul indian Sudhir Chaudhary pe Twitter.

VIDEO VIRAL: Talibanii au pătruns într-un studio de televiziune și l-au constrâns pe prezentator să-i laude

Un afgan a fost filmat în timp ce prezenta știrile înconjurat de mai mulți talibani înarmați, într-un studio de televiziune. 

Talibanii au pătruns în clădire și l-au constrâns pe prezentator să-i laude, transmite Daily Mail. 

În urma apariției clipului, jurnalista Yalda Hakim a scris pe Twitter: „Așa arată acum o dezbatere politică pe Afghan TV, soldații talibani care veghează asupra prezentatorului. El vorbește despre căderea Guvernului Ghani și spune că Emiratul Islamic al Afganistanului susține că poporul afgan nu trebuie să se teamă.” (vezi imaginile AICI).

VIDEO - Momentul în care o jurnalista BBC, aflată în emisie directă, este sunată de talibani

O prezentatoare de la BBC a fost sunată în timp ce se afla în direct la TV de purtătorul de cuvânt al talibanilor. Acesta a vrut să vorbească despre planurile pentru viitorul Afganistanului. „Nu ne vom răzbuna pe oameni”, i-a spus Suhail Shaheen.

Jurnalista Yalda Hakim a fost sunată pe telefonul personal în timpul unui interviu live, duminică, cu doar câteva ore înainte ca talibanii să intre în capitala Kabul. Prezentatoarea a reacționat rapid și a pus telefonul lângă un microfon, pentru ca telespectatorii să audă ce are de spus Suhail Shaheen.

„Îi asigurăm pe oamenii din Afganistan, în special pe cei din Kabul, că proprietățile lor și viețile lor sunt în siguranță. Nu ne vom răzbuna pe nimeni”, i-a spus Suhail Shaheen la telefon.

„Suntem slujitorii poporului și ai acestei țări.”, a adăugat purtătorul de cuvânt al talibanilor.

Jurnalista de la BBC este născută în Afganistan și a emigrat în Australia în anii 1980. Mulți afgani se tem de o revenire brutală la regimul anilor 1990, care a fost caracterizat prin execuții publice, lapidări și interzicerea fetelor de la școală (vezi AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel