Victor Ciutacu ripostează pe Facebook la atacurile din presă

victor-ciutacu
victor-ciutacu

Dezvăluirile față de sumele câștigate de Ion Cristoiu pe vremea când acesta  colabora cu trustul Intact se pare că a deranjat o parte a presei aservită fostei puteri. Astfel că, miecuri, câteva site-uri au publicat o informație referitoare la câștigurile lui Mihai Gâdea, Mircea Badea și Victor Ciutacu. Mircea Badea a riposta la rândul său la emisiunea "În gura presei" despre venitul său.

Victor Ciutacu a ripostat pe Facebook față de anunțul de pe un site, cu sumele pe care le-ar încasa de la trustul Intact.

"Nişte băsişti infecţi încearcă să-l spele pe Cristoiu de ruşinea românului rupt în fund care a luat juma de milion de euro de la Voiculescu înainte să-l înjure patriotic şi-n interes naţional. Şi ne caută pe noi, vestita tripletă Gâdea-Badea-Ciutacu, la salarii. Dincolo de faptul că putea să li le dea pe alea corecte stăpânul lor, care le are de la Blejnar, eu le urez, proprietarilor site-ului şi scriitorului, să le apară câte o bubă neagră pe corp pentru fiecare euro care lipseşte din al meu" a postat Ciutacu pe Facebook.

De asemenea, informația odată apărută pe un site a fost preluată imediat de alte căteva publicații, pentru care Ciutacu le răspunde  și acestora.

 "Nu m-am certat niciodată cu tabloidele. N-am interacţionat şi n-avem nimic în comun. Dar, după două experienţe consecutive, azi vă anunţ că ăia de la Libertatea, care n-au nici o legătură cu meseria numită presă, sunt şi băsişti, şi proşti, şi ticăloşi. Mă rog, dacă nu sună prea pleonastic...

P.S. e valabil si pentru aia de la Click! neverificatul informatiilor o intra la modificarile lu' Barroso la normele presei?", a continuat Victor Ciutacu pe Facebook.

 Mircea Badea nu s-a putut abține de a comenta anunțul cu veniturile sale, acesta declarând, miercuri seara, la emisiunea "În gura presei" că informația este falsă, el câștigând mult mai mult decât au publicat site-urile băsiste.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel