Vezi unde poți patina în București, chiar și gratuit

patinoar
patinoar

În Capitală se găsec o mulțime de patinoare, pentru toate gusturile și buzunarele. În plus, sunt împrăștiate în toate zonele orașului, așa că nu îți va lua prea mult să ajungi la cel care este cel mai aproape de casa ta.

Iată câteva dintre acestea și ce te așteaptă odată ce ajungi acolo:

 Patinoarul Cismigiu. Se află în parcul cu același nume, în zona debarcaderului. Suprafața sa este cea mai mare din Capitală, de 3.000 de metri pătrați. Nu este indicat să mergi între orele 12.00-13.00, 15.00-16.00 și 18.00-19.00, căci atunci sunt pauzele de curățat gheața. În rest, în intervalele de 2 ore de patinat poți să intri când vrei, prețul fiind același, fie că stai 20 de minute pe patine sau 2 ore. Găsești deschis între 10.00 dimineața și 21.00 seara. În timpul săptămânii costă 10 lei, iar în weekend 15 lei. Pentru a închiria patine trebuie să mai scoți 10 de lei din buzunar.

Patinoarul Titan. Aici, pe lângă gheață, vei avea parte de o mulțime de concerte, spctacole, concursuri cu premii și alte evenimente care te vor face să stai acolo o zi întreagă fără să-ți dai seama. Te costă 10 lei intrarea în timpul săptămânii și 15 lei în weekend, iar patinele se închiriază cu 10 lei.

 Patinoarul Floreasca. Acesta are o tradiție îndelungată în spate, fiind unul dintre simbolurile Bucureștiului în anii '70, când și-a deschis portile pentru prima dată. Dacă în trecut numai lumea bună putea păși pe gheața sa imaculată, acum orice persoană are 15 lei în buzunar, indiferent de zi și oră, poate să patineze aici. Este deschis în fiecare zi, de la 10.00 dimineața până la miezul noptii. Un curs de inițiere, cu un instructor specializat, costă 40 de lei.

 Patinoarul Drumul Taberei. Aici dacă ai cumpărat un bilet, poți să stai toată ziua pe gheață, cu condiția să nu părăsești incinta, ci doar să te odihnești din când în când pe langă gheață. De luni până vineri costă 10 lei intrarea, în weekend 15 lei, iar patinele închiriate 10 lei.

 Patinoarul Parcul Tineretului. Acesta se află chiar în spatele Palatului Copiilor și are aproximativ 800 de metri pătrați. Atât accesul, cât și închirierea patinelor costă 10 lei, indiferent de zi și oră.

 Patinoar gratuit în București. Pentru cei care sunt mai zgârciți din fire sau pur și simplu nu își permit să dea banii pe astfel de distracții, dar ar vrea să se bucure și ei de senzația de a aluneca pe gheață, există în București un patinoar gratuit, pus la dispoziție de primăria Sectorului 3. Acesta se afla în Parcul Al. I. Cuza,fostul IOR, va fi funcțional până în martie, are 480 de metri pătrați și este deschis între 20.00 și 22.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel