USR, tensiuni. După Chichirău, un senator spune că alegerile pentru șefia USR trebuie amânate

Florina Presadă
Florina Presadă

Senatorul USR Florina Presadă a afirmat că ar trebui amânate alegerile interne pentru șefia partidului. Reacția vine în contextul în care deputatul Cosette Chichirău a criticat, într-un mesaj pe un grup intern de Facebook al partidului decizia ca alegerile să fie în septembrie, precizează Mediafax.

„Nu numai doamna Chichirău a susținut acest lucru, S-a discutat în Biroul Național, atunci când s-a stabilit data și calendarul actualelor alegeri. N-avem încă ordinea de zi pentru (ședința - n.r.) miercuri. Vă spun pentru că sunt membru în Biroul Național. Să vedem ce pune domnul Barna pe ordinea de zi", a declarat Florina Presadă la  întrebarea  referitoare  la amânarea alegerilor  pentru președinția USR.

"Eu am fost de părere să amânăm alegerile. Poziția mea a fost aceea de a avea alegerile din partid în decembrie, după alegerile prezidențiale, dar argumentele au fost că «iar e altă perioadă»,«e dupa campanie». Până la urmă în Biroul Național, din care fac parte și eu, cu toate că eu nu am votat această variantă, a existat o majoritate care a considerat că e mai bine să avem alegerile acum în septembrie", a explicat Presadă.

Cosette Chichirău a criticat, într-o postare pe unul din grupurile interne ale USR de Facebook,  faptul că Dan Barna a refuzat dezbaterile interne pe tema șefiei formațiunii și decizia de a organiza alegerile interne în septembrie.

Vezi și: Presadă (USR) - Pelican, scandal în direct: Nu ţipaţi la mine! | Baţi câmpii!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel