Urmărește emisiunea live


Presadă (USR) - Pelican, scandal în direct: Nu ţipaţi la mine! | Baţi câmpii!

Scandal Romania TV
Scandal Romania TV

Tensiune maximă în direct la România TV, acolo unde Florina Presadă, senator USR şi Dumitru Pelican s-au contrat dur pe subiectul noii legi a pensiilor. 

Dumitru Pelican a fost iritat de unele afirmaţii făcute de către Florina Presadă, cea care a comentat afirmaţiile făcute, prin telefon, de către ministrul Muncii, Marius Budăi. Florina Presadă îl întrebase pe Marius Budăi de ce ministerul nu achiziţionează un soft pentru recalcularea automată a pensiilor, moment în care Dumitru Pelican a izbucnit. 

"De pensii vorbesc mulţi, unii care habar n-au ce înseamnă un stagiu de pensie şi în calcul. Eu lucrez de 20 de ani în Ministerul Muncii, am fost patru ani senator şi încă mai am dubii. Când văd atâtea voci sigure care vorbesc şi dau mesaje alarmante oamenilor că nu există bani de pensii... Nu există sintagma 'nu sunt bani de pensii'. Această afirmaţie trebuie scoasă pentru totdeauna. ", a spus Dumitru Pelican în direct. (...) Această lege a fost tot timpul boicotată, trimisă la CCR şi îi explica domnul ministru doamnei senator care ori nu vrea să înţeleagă, ori nu poate că nu poţi, doamnă, să achiziţionezi un program din moment ce nu ai legea bună. Sunteţi în Parlament, nu aţi învăţat acest lucru? 

Florina Presadă: Am înţeles, dar această achiziţie trebuie oricum pregătită. Şi nu ţipaţi la mine în primul rând! Lăsaţi-mă să termin!

Dumitru Pelincan: Nu înseamnă că dacă sunteţi parlamentar ştiţi ceva. Nu ştiţi nimic, vă spun eu! 

Florina Presadă: Dacă ridicaţi vocea asta nu înseamnă că aveţi dreptate!

Dumitru Pelican: Îmi cer scuze, am o voce mai puternică. Îmi sunteţi foarte simpatică. 

Florina Presadă: Umblaţi cu informaţii care nu sunt adevărate.

Dumitru Pelican: Mai spuneţi nişte prostii acum, ca să fie tabloul complet. (...) Eu ştiu ce vorbesc. Dumneata eşti la un prim mandat şi baţi câmpii cu graţie. E sub demnitatea mea să port un asemenea dialog aberant. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel