Unul dintre amanţii Elenei Ceauşescu trăieşte, afirmă un fost colonel de securitate

elena
elena

Elena Ceaușescu ar fi avut mai mulți amanți, iar unul dintre ei încă trăieşte, se află în închisoare, a dezvăluit la România TV, Dumitru Burlan, fost colonel de securitate.

"Unul dintre amanţi este o anumită persoană pe care o cunoştea foarte bine, foarte intim. Din păcate, la ora actuală îşi petrece un concediu mai lung în închisoare", a declarat Dumitru Burlan.

Persoana despre care colonelul nu a dorit să-i dezvăluie identitatea nu poate fi altcineva decât general Victor Atanasie Stănculescu, care execută în prezent o condamnare de 15 ani de închisoare pentru reprimarea Revoluției de la Timișoara. De asemenea, este cunoscută și scena din 22 Decembrie 1989, înainte de urcarea în elicopter a cuplului Ceaușescu, atunci când Elena i-ar fi rostit lui Stănculescu celebra frază: "Victoraş, ai grijă de copii!" Despre grija purtată copiilor  de către Stănculescu s-a văzut ulterior condamnării la moarte a cuplului Ceaușescu.

Dacă identitatea persoanei aflată în închisoare nu a vrut să o divulge, în   schimb, Dumitru Burlan, a confirmat bănuielile privind un alt amant al Elenei: Abraham Schechter, doctorul familiei Ceauşescu vreme de 17 ani.

 Ofiţerilor Securităţii nici prin gând nu le trecea să-l anunţe pe Nicolae Ceauşescu despre escapadele soţiei. "Niciun ofiţer nu-i spunea lu' tovarăşu "vezi că tovarăşa are o relaţie intimă cu doctorul sau cu generalul sau cu poştaşul". Păi eram chiar aşa de proşti? Noi eram ofiţeri, nu eram d-ăştia care să ducă vorba", a conchis Dumitru Burlan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel