Un cunoscut tenor și-a părăsit soția și copiii pentru amantă

A fost căsătorit peste 15 ani, are 4 copii, dar a ales să-și părăsească familia pentru o amantă mai tânără despre care el susţine că este “inteligentă şi tenace”.

Intrat sub lumina reflectoarelor, după ce a câștigat  marele concurs muzical Fiii Babilonului, desfăşurat în Spania, Costel Busuioc a decis să-și părăseascp soția și pe cei patru copii pentru amantă. După câștigarea concursului spaniol, pentru Costel Busuioc a  urmat un contract cu casa de discuri Sony BMG, dar, după câteva concerte nu tocmai de succes, el s-a văzut nevoit să revină la vechea meserie, căci banii veniţi din muzică nu-i erau suficienţi pentru a-şi întreţine numeroasa familie, scrie libertatea.ro.

Costel Busuioc a încercat în repetate rânduri, fără succes însă, să-şi facă intrarea în lumea operei. Cum n-a primit nici o ofertă în acest sens, bărbatul, stabilit în Timişoara, a luat drumul Spaniei, angajându-se ca zidar. Iar banii strânşi îi trimitea regulat acasă, unde avea de hrănit cinci guri.

Busuioc s-a aruncat în braţele unei femei mult mai tinere, pentru care simte fluturaşi în stomac. Asta în condiţiile în care adesea el susţinea că nu şi-ar lăsa baltă niciodată familia, pe motiv că face parte din ordinul Oastea Domnului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel