Un celebru actor s-a întâlnit cu oameni care au comis crime îngrozitoare pentru un rol

Actorul Jared Leto, premiat cu Oscar, care este şi solistul trupei rock 30 Seconds to Mars, s-a întâlnit cu "oameni care au comis crime îngrozitoare".

Actorul şi cântăreţul american este determinat să depăşească performanţele lui Jack Nicholson şi Heath Ledger în pielea Jokerului, aşa că a decis să îşi petreacă o parte din timp cu oameni care l-ar putea ajuta să pătrundă mai bine în mintea celebrului personaj negativ.

Actorul premiat cu Oscar, care este şi solistul trupei rock 30 Seconds to Mars, s-a întâlnit cu "oameni care au comis crime îngrozitoare", în încercarea de a se apropia mai mult de lumea violentă a binecunoscutului răufăcător, The Joker, cunoscut ca fiind inamicul principal al lui Batman, scrie The Independent.

"Pentru Joker, violenţa este o simfonie. Acesta este un personaj a cărui răsplată vine din violenţa actului şi manipulării", a declarat Leto pentru Entertainment Weekly.

"M-am întâlnit cu experţi, doctori, psihiatri, oameni care au interacţionat cu psihopaţi şi oameni care au comis crime îngrozitoare. Apoi, am petrecut destul timp cu ei, cu oamenii care au fost instituţionalizaţi pentru perioade lungi de timp", a adăugat Jared.

Leto a dezvăluit, de asemenea, că partea lui preferată la actorie este că devine "parţial detectiv, parţial scriitor" după ce acceptă un rol.

"Descoperirea, cunoaşterea şi construirea unui personaj...este cu adevărat distractivă", a afirmat cântăreţul.

Rolul faimosului clovn schizofrenic este tulburător de interpretat, zvonindu-se că Nicholson l-a avertizat pe regretatul Ledger despre provocările întunecate pe care le presupune acest rol, înainte ca acesta să accepte să intre în pielea personajului în franciza "The Dark Knight/ Cavalerul Negru".

"Este un rol toxic. Cred că The Joker trăieşte undeva între realitate şi altă dimensiune. Ai permisiunea de a încălca regulile şi de a te provoca pe tine însuţi, dar şi pe cei din jur, printr-un mod cu adevărat unic", a mai comentat solistul trupei 30 Seconds to Mars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel