Un blogger șterge pe jos cu aplicația Facebook care a înnebunit lumea

facebook
facebook

Aplicația ”A Look Back”, lansată de Facebook cu ocazia împlinirii a 10 ani de la lansare, este făcută praf de un blogger, care îi atacă și pe cei care au distribuit-o.

”Am văzut pe History un documentar. O familie din India avea șase copii. Toți au muncit o lună pentru ca cel mai frumos dintre ei - vorba vine, frumos - să poată plati un video cu el recitând tâmp un rol. Planul era să-l facă actor, și pe urmă să întrețină el familia.

India e înnebunită după filme. Copii de 5 ani dansează în căcătul de pe străzi, imitând vedetele de cinema. Puștii participa la castinguri cum merg ai noștri la biliard. Indianul de sub 18 ani are un singur plan în viață: să joace într-un film.

Pe ideea asta s-a bazat și Zuckenberg, când a lansat my facebook film. Ne-a luat de indieni și ne-a oferit o aplicație care îți face un video penibil din pozele urcate de tine pe rețea. O prostie, ceva ce ați putea face oricând, mai bine. Din punct de vedere tehnic, amărâtul ăla de Windows Media Player e avion privat, ca opțiuni, pe lângă ce iese din aplicația MFF. Dar n-a contat... Sute de milioane de useri și-au postat azi noile filme. Filme, ba! Cu cuvântul ăsta i-a agățat. Oameni's mândri, zici că joacă în Tăcerea Mieilor! Și am observat, destul de șocat, că printre ei sunt și oameni ok, pe care credeam că-i cunosc. Unuia nu i-a trecut prin cap întrebarea: "Da' de ce să fac eu asta, azi, la comandă, doar pentru că vrea Zuckerberg?"

Așa că nu mai zic nimic. Mă simt anacronic și prost, și mă gândesc cu groază ce-o să urmeze: aplicația în care introduci cât porți la pantofi și care-ți face un video care arată cum ți-a influențat viața numărul 42?

Iar mi-a ieșit o campanie. Și are și poster, mai jos...”, a scris blogger-ul Bogdan Stoica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel