Uleiul esențial potrivit ZODIEI tale. Ce aromă ar trebui să folosești

Pexels
Pexels

Astrologia și aromaterapia fac casă bună. Vezi ce ulei esențial ți se potrivește în funcție de zodie. 

Ce este un ulei esențial? Este uleiul extras dintr-o plantă (frunze, ierburi, coajă), care conține esența plantei și care poartă mirosul acesteia. Uleiurile sunt distilate și îmbuteliate în recipiente mici. Majoritatea dintre noi folosește uleiurile esențiale pentru aromaterapie, în baie sau într-un difuzor. În orice caz, pentru că ne aflăm în plin sezon al Fecioarei, citește toate instrucțiunile de utilizare a uleiului esențial înainte de a te bucura de beneficiile lui.

Și acum să trecem la aromaterapia astrologică. Să vedem care sunt aromele potrivite pentru tine. 

Berbec

Tu ești o fire mai înflăcărată. Și ești mai predispus la stres și dureri de cap din cauza lui Marte, guvernatorul tău, caruia îi place să provoace multă furie. Ai nevoie de arome puternice. Tămâia, menta, trandafirul și maghiranul se potrivesc ți se potrivesc de minune. Mușețelul și lavanda pot ajuta la calmarea migrenelor.

Taur

Tu, fiind guvernat de Venus, sigur ai nevoie de mirosuri care să îți provoace senzualitatea și să te facă să te simți răsfățat, deci unele învăluitoare și bogate. Neroli, trandafirul și ylang-ylang sunt parfumuri ademenitoare, în timp ce piperul negru și cardamomul nemaipomenite pentru momentele intime. Venus guvernează și zona gâtului. Pentru a ameliora durerile de gât, poți folosi uleiurile de rozmarin și lămâie.

Gemeni

Gemenii sunt predispuși la nervozitate și dispnee, gât și umeri tensionați. Cimbrul și eucaliptul pot ajuta la curățarea căilor respiratorii. Maghiranul și menta sunt nemaipomenite pentru relaxarea mușchilor tensionați. Bergamota, grepefrutul, rozmarinul și ghimbirul sunt parfumuri foarte stimulante, care pot te pot ajuta să îți menții puterea de concentrare.

Rac

Știm despre nativii Rac faptul că au câteodată probleme cu digestia, cel mai probabil din cauza faptului că nu își comunică grijile și secretele. Uleiurile de mentă, mușețel și fenicul ajută mult în acest sens. Fiind guvernat de Lună, din când în când, treci de la o stare la alta. Ca să nu devii un tsunami de emoții, poți folosi uleiuri calmante, cum ar fi cele de lavandă, neroli și patchouli.

Leu

Nativii Leu se implică 100% în absolut orice fac. Și investesc energia toată și vitalitatea în persoanele pe care le iubesc. Asemenea responsabilități îi pot lăsa sleiți. De aceea le fac bine uleiurile de cuișoare, scorțișoară și portocală dulce. Iar pentru durerile de spate, cele mai bune uleiuri sunt cele de rozmarin și ghimbir.

Vezi continuarea pe ASTROSENS.RO

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel